Marcaje

Călătorie prin cristal

Nume alternative: Crystal Jurnay, Journey de cristal

Game Crystal Journey - o aventură fantastică pentru copii

New poveste magică din lumea anime este gata să spună jocul Crystal Journey. Talimore, țara înflorită și frumoasă, este deznădăjită de diavolul nemilos cu o armată de demoni neliniștiți. Mulți cavaleri lumini își lustruiră armura și-și ascuțesc sabiile pentru a activa artefactele de apărare sub atacul inamicului inamic.

de restaurari au permis locuitorilor din Talimor sa faca o pauza de razboi. Dar, amintindu-i de atacul perfid al dușmanului, au rămas în alertă, și asta este bine, pentru că forțele întunecate încep să se miște din nou. Ei și-au luat înfrângerea ca pe o insultă și vor să se răzbune.

Diavolul a dezvoltat o nouă tactică, hotărând să aducă lovitura cea mai dureroasă regatului - să răpească prințesa drăguță Alice, în timp ce prinde fără griji fluturi, cântând un cântec amuzant. O fată dulce trebuie să fie salvată - doar Talimor va fi fericit din nou. Deja plângeți strigați războinici indiferenți și curajoși, pregătiți să joace Journey Crystal, luptând cu intimidarea răului.

Following și de stabilire a down

Orice oameni curajoși vor fi bineveniți în jucăria de aventură a browserului. Meniurile și dialogurile sunt în limba rusă, iar acest lucru va facilita înțelegerea sarcinilor care sunt stropite generos. Aveți o campanie periculoasă și o întâlnire inevitabilă cu demoni teribili, luați diferite vise - un broasca gigantică, o pasăre roz, apoi o fiară necunoscută.

Începutul fiecărui participant este în așteptare pentru înregistrarea Crystal Journey sau o ofertă pentru a vă conecta prin Facebook sau VKontakte sub numele existent, unde puteți:

 • Talk
 • Cumpărați pe forum
 • Finăți informații suplimentare
 • Arata o intrebare
 • Aflați despre concursuri și premii
 • Cumpărați un premiu pentru promovarea activă pe terenul de joc

Am selecta un personaj și du-te la salonul de frumusețe din Rhone pentru a da un aspect original. Salonul este situat în orașul Windrain, situat pe dealurile vântului. Metamorfoza va începe numai după finalizarea căutării "Frumusețe". După finalizarea acestei sarcini, veți primi un cadou de la Rhone - cupoane la atelierul de transfigurare.

Puteți selecta singur stilul sau utilizați funcția de selecție aleatorie și apoi eliminați "pasărea" din elementul "Afișare" și veți vedea toate modificările. Este necesar să se abordeze serios transformarea creativă, deoarece numai cupoanele primite ca un cadou dau dreptul la o vizită gratuită la salon. Dacă mai târziu doriți să remediați ceva, va fi posibil numai pentru o taxă.

Instrumente de management

Este momentul să respirați viața în eroul dvs. El este gata să se arunce pe câmpul de luptă, perindând pericole și obstacole în cale. Nu este suficient să o echipați cu o lamă ascuțită, trebuie să gestionați cu pricepere toate mișcările, iar degetele dvs. vor avea ceva de făcut, deoarece controlul nu este numai mouse-ul, ci și tastatura.

Teaching digest vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu toate butoanele și, în curând, veți găsi automat orice cheie, iar abilitățile suplimentare cu funcții sunt introduse treptat, permițându-vă să vă adaptați cu ușurință la inovație. Bara de spațiu este cheia cea mai solicitată, iar literele reprezintă abilități utile.

 • Darăm dialogurile și confirmăm selecția
 • Spațiu cu săgeata în sus pentru a urca pe scări
 • Spațiu cu săgeata în jos - mergeți jos
 • Spațiu cu săgeata de direcție (stânga / dreapta) - salt normal
 • Spațiu dublu cu săgeată de direcție - Jump
 • Abilități și bănci: q w e r t a f f g h
 • Enter pornește o mișcare automată la punctul de acțiune sau predarea sarcinii completate

Stăpânește gestionarea iPlayer Crystal Journey, discuta cu prietenii, participă la bătălii PVP, distruge toți monștrii și eliberează Alice, ca să poată merge la minge.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more