Marcaje

Culturile Online

Nume alternative: culturi on-line, culturi de joc on-line, cultura bate on-line, culturi 2 on-line

Dacă sunteți interesat în curs de civilizație, dacă se bazează pe istoria antică de vikingi, și, dacă doriți să fie în pantofi de unul dintre ei, atunci browser-ul gratuit pe bază de joc multiplayer on-line Culturile [_1_ ] în genul strategiei - aceasta este ceea ce aveți nevoie. Interfață plăcută de joc, personaje bine conturate, clădiri colorate - aceasta este ceea ce face ca gameplay-ul de plăcută pentru publicul. Mai mult decât atât, jocul este pe deplin adaptat pentru utilizatorii de limbă rusă și nu necesită resurse mari de calculatoare. În scopul de a juca acest joc Culturile online, veți avea nevoie de un calculator

·                    Cu sistemul de operare pentru Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Memorie 256 Mb

·                    Video 64 MB

·                    Conexiune internet

·                    Browser

Trebuie remarcat faptul că, fără înregistrare Culturile Online joc nu va funcționa. Dar nu vă faceți griji, deoarece înregistrarea în joc Culturile Online standard și nu va lua mult timp. În primul rând, aveți nevoie pentru a merge la site-ul oficial al jocului și faceți clic pe butonul "Înregistrare". După care un formular standard de înregistrare în cazul în care trebuie să introduceți:

·                     Nume

·                     E-mail

·                     Vino și confirmați o parolă

·                     Citiți și acceptați acordul de utilizare

Dacă doriți, puteți să vă abonați la newsletter. Pe aceasta în ta Culturile de înregistrare on-line este de peste, și veți obține imediat în joc.

La început va trebui să alegeți joc lumea de patru disponibil

·                     Novgorod

·                     Moscova

·                     Kazan

·                     Tagil

Apoi Culturile joc online, vă cere pentru a determina cursa de caracterul jucătorului.

Joc lor doi

·                     Vikings

·                     Asiatici

După ce ați selectat o cursă vei ajunge la pagina de creare a personajelor, fără de care este imposibil pentru a juca jocul on-line Culturile Online . Trebuie să alegeți una din șase imagini propuse (3 bărbați și 3 femei), iar apoi de ao adapta pentru tine de a alege culoarea si stilul de caracter. Oh, da, nu uitați să vină cu numele eroului său. Tot ceea ce este acum posibil pentru a juca Culturile Online . Chiar de la începutul jocului pentru a vă va fi pus în responsabil de un personaj din joc, care vă va ajuta să se ocupe cu managementul în joc. În acest joc va trebui să dezvolte eroul tău, trimite-l la luptă, dar nu uita de dezvoltare a localității.

Toate clădirile și instalațiile din sat sunt construite dintr-o combinație de patru resurse de bază, care poate și ar trebui să producă

·                     Arborele

·                     Piatra

·                     Fier

·                     Aur

În plus, jocul prezintă încă Puncte de știință care vor fi necesare pentru a dezvolta noi tehnologii și ochelari care reflectă starea de spirit a sătenilor - ei sunt responsabili pentru îmbunătățirea clădirilor. Dezvolta în mod independent toate resursele de erou în Culturile Online va fi dificil, așa că ar trebui să angajeze vikingii care le sunt utile nu numai pentru extragerea resurselor.

Jocul are trei tipuri de arme pentru fiecare clasă

·                     Ax

·                     Bow

·                     Sword

Jocul dispune de un total de cinci caracteristici ale eroului

·                     Forța

·                     Agilitate

·                     Luck

·                     Mind

·                     Rezistență

Pentru fiecare nivel nou eroul primește 1 punct, și pentru munca sa în clădiri speciale pot îmbunătăți performanța

Prin pregătit în cariera

Mind dezvolta în alchimist laborator

Rezistență studiu privind mina de fier

A mea de aur prins noroc

Agilitate obținut la fabrica de cherestea

Joc Culturile online, puteți alege caractere, cum ar fi:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors folosesc o armă cu o singură mână și un scut. Când un războinic este la ea acasă, acesta va fi util pentru a lucra intr-o fabrica de cherestea și carieră să dezvolte indicatori de putere și agilitate.

Berserkers prefera axe două mâini care să ia o mulțime de efort. Prin urmare, pentru a Berserker nu stau acasă plictisit, acesta va fi util pentru a lucra în carieră.

Arrows atingă obiectivul la o distanță, și pentru aceasta are nevoie pentru a menține abilitățile și a lovit minte rece. Prin urmare, atunci când a tras la domiciliu, acesta va fi util să lucreze în laboratorul de alchimist.

Joc Culturile online, va oferi efectua lupte cu monstri, dar nu numai, ca și lupta împotriva altor jucători în joc furnizat. În afară de capacitatea de a crea clanuri cu prietenii și clanurile voastre, la rândul său, pentru a primi întreaga insulă la dispoziția dumneavoastră.

Înregistrare Culturile Online se va deschide în fața dumneavoastră posibilitatea de a se arunca cu capul în lumea necunoscută de distracție, care călătoresc cu prietenii pe care le obține plăcere.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more