Marcaje

Cyber ​​Monster

Nume alternative: Cyber ​​Monster

Joc Cyber ​​Monster - mare proiect pentru o clasă de timp liber. Dacă doriți să vă faceți să se relaxeze și să nu se gândească la nimic, ai nevoie de acest joc. Simplu, dar totuși interesant și bine conturate, și având un complot. Verdictul nostru - mare "un casual" joc. Privind la program, s-ar putea crede că acest proiect este pentru cei mici. Cu toate acestea, adulții au recunoscut în repetate rânduri că Cyber ​​Monster îi ajută să se relaxeze la calculator, după o săptămână grea de muncă.

Istoria Cyber ​​Monster distracție on-line și interesant. Ea ne spune despre lume, la care în urmă cu sute de ani vânat închis Dragon. Dragon dus la continent și răspândit în întreaga țara piesele de furia lor. Deci, el a vrut să stabilească un control pe teren de forțele răului. Cele mai multe creaturi de pe continent infectat cu "furie", cu atât mai mare pericolul de locuitori expuse ale continentului. Toate cursele care există în lume, a decis să se unească pentru a învinge vraja de un dragon rău. Acestea urmează punerii în aplicare și, în cele din urmă toți oamenii buni din lume reușește să salveze lumea lui de la rău. Dar profeția spune că Dark Dragon poate aștepta o sută de ani ...

Pentru că acest joc on-line, aceasta este cu siguranta pentru a începe este necesară înregistrarea gameplay-ul Cyber ​​Monster. Până în prezent, proiectul nu prevede interfață adaptare pentru utilizatorii din Rusia, dar toate de control sunt prezentate pur și simplu, astfel încât să se ocupe cu particularitățile de joc, și cu principiul forma de umplere, va fi ușor.

Pentru a început procesul de înregistrare, va trebui să urmeze link-ul «joc» Start, situat în partea din stânga sus a jocului.

Se va deschide un formular de înregistrare, completând că, puteți începe să joci Cyber ​​Monster. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola pentru noua înregistrare de utilizator.

Dacă se dorește, orice începător poate utiliza pentru a vă conecta la datele de proiect în una dintre rețelele sociale. Deci, va fi capabil să se înregistreze folosind un cont de Facebook, Google, Yahoo, Paypal, care poate accelera în mod semnificativ procesul de înregistrare.

Prin semnarea în sus, puteți începe jocul Cyber ​​Monster. O sută de ani au trecut, iar răul închis Dragon ridică din nou capul. Omenirea se confruntă cu o perioadă de mutatie teribil. Și decide să lupte cu Îngerii inamice, un grup care a condus la Sentinel de a călători.

Fiecare jucător vor fi disponibile pentru a alege de la diferite clase de personaje, printre care sunt: ​​

Warriors. Au putere extremă și forță, toate luptele pe care le dețin funcții de conducere. Ei sunt capabili de a impresiona chiar și cel mai puternic inamic.

Magee. Aceste personaje au puteri magice incredibile. Ele pot lovi orice forțele inamice, dar în același timp propria apărare - punctul lor slab.

Preoți. Aceste eroi sunt capabili să vindece coechipierii lor și să le sprijine în luptă.

Rangers. Călători cu experiență. Ei au găsit că este dificil să fie o lungă perioadă de timp într-un singur loc.

Grăbește-te! Acesta va fi interesant, în afară de a juca gratuit Cyber ​​monstru poate fi oricine.

 

Cyber ​​Monster de înregistrare on-line