Marcaje

Truckers 2

Nume alternative: Truckers 2

Truckers 2 joc care combină elemente de curse nu numai neobișnuit, dar, de asemenea, mai multe strategii economice.

Descarca Truckers 2 este posibil, pe orice site care oferă o astfel de oportunitate. Descărca practic jocul de la torrent. Puteți Truckers 2 joc descărcare în mai multe formate:

1) Edition extins pentru PC. Bestseller.

2) Edition extins pentru PC. Versiune modificată.

3) Standard Edition pentru PC.

Joaca Truckers 2 Tu nu va trece cu vederea următoarele obiecte:

1. Benzinării - la o stație de gaz va umple în consecință masina ta.

2. STO - aici vă va repara masini sau doar pentru a le îmbunătăți.

3. Ferma Tank - un loc unde te va duce sarcina, și trimite în locația specificată (de exemplu, combustibilul pentru stația de gaz). Efectueze acest tip de must de marfă foarte atent, deoarece acestea sunt explozive. Dacă vă va lua cu succes, veți obține o mulțime de bani.

4. Rezervoare de combustibil - sunt obiecte speciale, care sunt în locații diferite. Ele sunt marcate de o inscripție «Combustibil». Odată cu acestea, puteți umple prețul benzinei masina de mai jos. Rezervoare, în general, situat departe de stația de gaz, așa că va fi mult mai de folos pentru a le alimenta.

5. Chioșcuri de referință - obiecte care sunt alături de terminale de depozite. În ele puteți afla despre toate de transport și de marfă, care este în prezent în curs de elaborare, iar apoi alegeți cele mai bune produse.

6. Semi - obiecte care sunt în principal pe marginea drumurilor sau în așezări. Ele sunt gratuite. Remorci pentru transportul mărfurilor pe tractoare speciale. Jocul are o tractoare speciale, care sunt doar remorci de potrivire adecvate. Standard a remorcilor acestora nu atașat.

În Truckers Road 2 interrelaționează toate localitățile. Toate acestea sunt indicate pe o hartă. În plus față de principalele drumuri din joc Truckers 2, există, de asemenea, un drum ascuns. Pe le puteți obține dacă subcomponente de partea cu drumurile desemnate.

Simulator Truckers 2 conține mai multe caractere:

1) drivere neutre - le puteți întâlni pe drum sau în locuri de parcare.

2) Poliție - camioane lor - este BMW, precum și mai multe avioane. Poliția a pedepsește conducătorii auto care încalcă regulile: plimbare pe vehicule furate, care transportă bunuri furate. Dacă ați face o breșă în poliție, va fi ordonat să se oprească. În cazul de ascultare, voi a emis o amendă. Dacă nu te oprești, apoi goana începe pentru tine, și apoi au deschis focul.

3) Bandits - muta de pe planetă. Ei pot sta pe margine, oferindu-vă vorbim. Dacă vă opriți, se ia de tine bunurile. Face bandiți, puteți cumpăra o mașină furată sau cere să fure bunuri de la un concurent.

Truckers 2 joc îți oferă posibilitatea pentru diferite tipuri de vehicule:

1) Tractoare - 13 modele.

2) Vans - 9 specii.

3) Automobile - 12 modele.

4) Bus.

Truckers 2 joc este foarte interesant și destul de neobișnuit. Asta e ceea ce face și mai atractiv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more