Marcaje

Damoria

Nume alternative: Damoriya

Damoriya online - un joc gratuit bazat pe browser-ul multiplayer online, a făcut în genul de strategie browser-based, cele analogice de renume mondial de joc "Heroes of Might and Magic."

Dacă nu sunteți magie străin și în adâncul visezi de aventuri și cavaleresc turnee propria împărăție, Damoria joc online, destinat doar pentru tine.

Perfect setarea fantezie, care ne dă Damoriya joc on-line, este un alt factor care te face să persista mult timp Damoria online și bucurați-vă de joc pentru ore în șir.

Alăturați-vă în joc Damoriya nu ia mult timp, iar caracteristica sa de frumos este stilizat în lumea jocurilor. Aveți nevoie pentru a introduce informații de bază, atunci veți primi o scrisoare cu privire la activarea contului de joc și voila - aveți un rezident cu drepturi depline al acestei țări fabulos. Inregistreaza-te Damoriya simplu și clar pentru toată lumea, chiar și un novice în jocuri de noroc on-line.

Damoriya joc on-line, care este o continuare demn de serialul "Heroes" și "Cetatea". Multi fani ai genului de multe ori se plâng că jocul este nici o componentă de magie. Dar ne grăbim să vă asigur, ca o alternativă aici este un lucru alchimic, permițându-vă pentru a crea simplu, aparent elemente de lucruri complet magice.

Componenta economică, care ne oferă Damoriya joc online, a lucrat destul de serios. Odată ce începi să joci jocul online Damoriya, pe drumul spre dezvoltarea și acceptarea tuturor imperiu dumneavoastră, va trebui să ridice regatul său de cultivarea-l, și în paralel efectuarea acțiunilor de ruinare, angajarea în războaie interne sau conflicte.

Incepatori incepand de la a juca jocul online Damoriya poate simti la pace Damorii confortabil și nu vă faceți griji că regatul lor în creștere în momentul măturate hoarde de invadatori. Pentru a face acest joc are o anumită perioadă tampon în care nu se va atinge, oferindu-vă posibilitatea să se ridice și să facă unele de finanțare pentru a consolida pozițiile din lumea jocurilor.

Jocul este complet rusificată, și comunitatea vorbitoare de limbă rusă în curs de dezvoltare ea destul de rapid. În ciuda acestui fapt, în lumea jocului in fiecare zi, există zeci de mii de personaje din complet diferite țări și părți ale globului.

Dându-și seama că pentru jucători este componenta strategică foarte importantă, dezvoltatorii de jocuri a făcut cele mai bune lor, venind cu diferite clădiri și unități. Forge, grajduri, baze de instruire turnir, hanuri și chiar restaurante - totul este la dispoziția dumneavoastră și gata pentru construcții și îmbunătățiri. Joaca damoriya știind acest fapt, devine foarte interesant. Există chiar unele arme grele, cum ar fi o catapulta. Și soldații pot transporta sulițe, arcuri, și utilizarea, desigur, cele mai bune săbii, dar câteva dintre tipurile de arme medievale, care este prezentă în joc.

O atenție deosebită ar trebui acordată la alegerea zonei inițiale. Fiecare a terenului propus are bonusuri speciale atunci când se construiesc castelul lui pe ea. Aceasta se referă la selectarea cu atenție! Într-adevăr, în astfel de jocuri ca Damoriya juca la minte.

Destul de ciudat, jocul are concluzia sa logică. Etapa finală de dezvoltare a caracterului în joc este de a deveni prima poziție în clasamentul de jucători. Dupa aceasta, nevoia de dezvoltare este pierdut, dar jucătorii reale pot continua să joace, dovedind propria lor putere și nu lăsa pe nimeni să atenteze la avantajul râvnit în lista de eroi. Astfel de socializare adaugă un factor competitiv și face gameplay-ul mai interesant.

În concluzie, aceasta este în valoare de a spune că jocul se face foarte înaltă calitate, și de colegii ei din rețeaua globală este foarte mic. Iar dacă sabia pe perete nu este încă plin de praf și armăsar dvs. de încredere este în așteptare pentru tine, la ușa casei tale, atunci nu zăbovi, mai degrabă înregistra în joc și să demonstreze tuturor că ești demn de a deveni cel mai puternic erou Damorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more