Marcaje

Cadou

Nume alternative: Dar Bogov, dar al zeilor

Cadou de zei Online - un joc gratuit multiplayer online role-playing, care este o conducta de produs demn de jocuri de noroc. Jocul are loc într-o lume magică special din Dar. Această lume se află în pragul dintre viață și moarte, pentru că locuitorii săi au prezentat recent putere de distrugere fără precedent în caz de dezastru sa numit "Kara". În această lume se luptă între ei divinități mâini dreapta și stânga.

Alăturați-vă în joc darul zeilor este foarte simplă și nu va lua mult timp. Tot ce trebuie sa faci - este de a introduce un nume de utilizator și o parolă pentru accesul la joc și adresa de e-mail, pe care mai târziu va primi o notificare care înregistrarea completat cadou de la zei. După aceasta, va trebui să aleagă propria lor zeu patron, care este un mentor adevărat. Alegerea de acest lucru depinde foarte mult de pe calea de a deveni și caracterul tău. Zei stânga mână - zei de forțele răului, moarte, suferință veșnică și cruzime. Spre deosebire de ei, zeii mâna dreaptă - zei de armonie, bunătate și dreptate. În funcție de partea ales, înainte de a deschide posibilitatea de a deveni un discipol al Fecioarei, sau sărbătoarea Defender, sau altfel Terror Distrugerea sau durere, dacă vă decideți să aleagă calea de la mâna stângă. Este important să ne amintim că alegerea patron poate face doar o singură dată.

Joaca de cadouri zeilor vor, fără excepție, fiecare, pentru că jocul este destul de exigent cu privire la specificațiile computerului personal. Tot ce ai nevoie - un calculator cu un browser conectat la World Wide Web.

Componentă grafic plăcut mulțumit în joc. Acesta va fi apreciat de către chiar și cei mai experimentați jucători. Caractere și clădiri trase în mare detaliu, și frumusețea locațiilor nu se poate opri întrebam, chiar și după mai multe ore de joc. În concluzie, toate din care sunt componente de o atmosferă minunată în care involuntar scufundat începe să joace. Un sentiment ca și în cazul în care vă aflați într-adevăr ajunge în această lume cel mai minunat magic.

Cadou de zei joc online, care va multumi orice jucător interesant și sistem de luptă proiectat-calitate. Deci, victoria în luptă depinde de cât de bine vă combina tipurile cunoscute de atacuri vă sau abilități speciale ale personajului. Un alt aspect important este faptul că, sub auspiciile de orice divinitate trece încăierare. La început, se luptă cu colegii adversarii săi, decide în mare măsură rezultatul de luptă noroc, dar cu dezvoltarea caracterului tău, veți obține mai mult și mai mult control asupra eficienței dumneavoastră luptă de contractii. Nu ar trebui să ignore pur și simplu faptul că purtarea de personajul tău, pentru că acest lucru depinde în mod direct de cantitatea de prejudiciu care se va reflecta prin e-mail lanț de calitate sau o casca buna.

Caracteristica principală a jocului este prezența așa-numitele cadouri - abilități speciale primit caracter, dacă el urmează calea lui Dumnezeu său patron imaculat. Fiecare zeilor dă pentru urmașii săi este un set unic de "cadouri". Prin aceasta a juca jocul online cadou foarte interesant de la zei.

Moneda că joc cadou al zeilor prevede caracterul online - o monedă de argint. Pentru ei, aveți posibilitatea de a achiziționa pentru său echipament divers salon și arme. De argint, de asemenea, pot fi cheltuiți pe alte lucruri utile și importante în călătoria eroului. Darul zeilor pentru joace devine mai interesant cu fiecare nou nivel de luat, deoarece cu caracter tot mai mare, în continuă creștere multe caracteristicile sale, cum ar fi, de exemplu, atac sau apărare.

Joc online de cadouri a zeilor - este tot ceea ce este necesar pentru oricine care vrea să se relaxeze, nu numai corpul, ci și sufletul și de a lua o mulțime de placere de divertisment on-line. Și chiar mai mult, deci, dacă ai început jocul darul zeilor cu camarazii lor, nu există nicio îndoială că taxa de sentimente bune pentru o lungă perioadă de timp de joc este furnizat de tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more