Marcaje

Vârsta întunecată

Nume alternative: Dark Age

The Dark Age Game este un joc online bidimensional creat în stilul MMORPG. Aici veți vedea opoziția vampirilor nemuritori și a vârcolașilor cruzi. În jocul Dark Age, înregistrarea este disponibilă numai pentru utilizatorii adulți. Pentru a vă înregistra în joc, trebuie să urmați acești pași:

 • Găsiți jocul Dark Age pe Internet, folosind orice motor de căutare pentru a căuta.
 • În pagina principală a site-ului faceți clic pe butonul "Creare cont".

Înainte de a deschide formularul de înregistrare și a doua opțiune de înregistrare prin intermediul rețelei sociale Vkontakte. O descriere a recomandărilor este furnizată pentru formularul de înregistrare standard.

 • În prima celulă scrieți adresa de e-mail (adresa de e-mail).
 • În a doua celulă, introduceți datele de conectare pentru joc. Acesta este numele dvs. unic.
 • Apoi vino și scrii parola. Principalul lucru nu este să-i spui nimănui.
 • Apoi dați clic pe "Creați cont".

După ce ați făcut clic pe acest buton, ați fost de acord automat cu acordul de utilizare al jocului.

Play the Dark Age joc numai utilizatorii înregistrați pot. De asemenea, toți jucătorii viitori trebuie să acorde atenție cerințelor pentru computerele personale:

 • Celeron 500 MHz - Procesor (CPU).
 • Seria
 • NVIDIA GeForce 2 sau Intel i810G - Video.
 • 128 MB - memorie cu acces aleatoriu (RAM).
 • 1 RO - Hard disk (HDD).
 • 56k modem - Internet (Internet).
 • Windows 98SE, ME, 2000, XP - Sistem de operare (OS).

V Vârste întunecate puteți juca legiunea de vampiri sau vârcolaci aleși pentru tine. Aceste caractere se disting prin următoarele caracteristici:

 1. Vampiri - această clasă se menține întotdeauna împreună, alături de frații ei de sânge. Ele sunt incredibil de loiale în dragoste, frumoase, puternice și sofisticate. Vampirii sunt capabili să facă orice sacrificii de dragul sentimentelor reale.
 2. Everifică - această clasă este cea mai rapidă, nu se teme de nimic și este practic invulnerabilă. Sunt aproape de natură și păstrează întotdeauna pachetul lor. Transformarea vârcolavelor este o procedură dureroasă, însă înțelepciunea lor le menține întotdeauna pe linia de plutire.

În jocul Vârste întunecate, vă veți arunca în lumea mistică, plină de bătălii, sânge și senzații incredibile. Jocul Dark Age online vă va trimite în lumea întunericului, unde va trebui să vă luați locul într-una din legiunile întunecate. În Dark Age puteți descărca gratuit clientul de joc necesar. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți următoarele:

 1. Apăsați butonul "Descărcați" de pe site.
 2. Apoi, faceți clic pe butonul "Descărcați clientul de jocuri" pe pagina care apare.
 3. După aceea, trebuie să confirmați descărcarea făcând clic pe butonul "Salvați fișierul" din fereastra plutitoare afișată.
 4. După acest lucru, trebuie să instalați jocul urmând succesiv recomandările care vor fi descrise în programul de instalare.

Puneți-vă în lumea mistică a jocului Dark Age cu prietenii dvs., luați-vă un loc într-una din laturile întunecate sau inventați diverse lovituri întunecate. Dark Age online este un joc pentru susținătorii legendelor mistic, care sunt meniți să trăiască pentru totdeauna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more