Marcaje

Darkorbit - Star Wars

Nume alternative: Darkorbit, Dark Orbit Dark Orbit, Dark Orbit, Star Wars, de război în spațiu, bătălii spațiu

DarkOrbit on-line - este shareware jocul browser în care a cuceri alt spațiu pentru a lupta pentru resurse și rolul de lider mondial.

DarkOrbit - este un joc online de browser, care are loc în vastul univers. La începutul jucătorului pentru a alege una din cele trei rase prezentate cu următoarele planete: Marte, Venus și Pământ. Urmat de pompa și de a îmbunătăți navele spațiale și unităților lor, minerale, extract și articole, quest-uri, și de a efectua o varietate de sarcini, să participe la licitații și a ofertelor și, desigur, pentru a cuceri teritoriul inamic, distruge inamicul pe cont propriu, sau prin crearea de spațiu Commonwealth.

În plus față de standard de in-game chat-ul este posibil de a comunica prin voce, prin programe cum ar fi Skype sau TeamSpeak, ceea ce face jocul mai dinamic și mai rapid. Jocul nu are nevoie de descărcare și instalare.

Dark Orbit on-line presupune încorporarea bani reali în joc, dar numai la cererea jucător.

În scopul de a juca DarkOrbit joc online, doar o conexiune constantă la Internet și un browser optimizat pentru a lucra cu flash player.

Înainte de a începe să joci Dark Orbit on-line, de înregistrare on-line este necesar DarkOrbit: pe de start, initiala, de tipul în domeniile de înregistrare, nickname-ul (nume de ecran), parola, adresa de e-mail. Apoi, alege un server de jocuri, prescrie data ta de naștere și acceptă "Termenii și politica de confidențialitate." În acest, jocul DarkOrbit Registrul terminat și clic pe "Play", puteți începe să jucați. Inregistreaza-te DarkOrbit - gratuit!

După procedura de înregistrare, va trebui să aleagă pentru ei înșiși Companiei. Le în joc trei

• Mars Mining Operations (MMO)

• Pământ Industries Corporation (EIC)

• Venus Resource Unlimited (VRU)

Mars Mining Operations (MMO) - Aceasta companie, detinuta de Marte, univers de ruinare produce energie;

Pământ Industries Corporation (EIC) - compania deținută de lume, nu doar o unitate de luptă, precum și o parte a comunității;

Venus Resource Unlimited (VRU) - Aceasta companie, detinuta de Venus, a lucrat pentru a proteja spațiul și locuitorii săi.

După selectarea companiei, jucătorul primește un nivel de intrare navă spațială. Și pentru intrarea la joc - bonus ca un anumit număr de moneda de joc și muniție militară.

Pe pagina jocului principal are un joc de control funcție de meniu cu care poți să te joci în Dark Orbit:

Hangar - aici este principalele robotii navă de război jucătorului (nave asistenți), R. T. (Mecanism Credincios joc-player companion), arme disponibile și Shop.

În magazin pentru a cumpara noi nave, droizi, arme, muniție, generatoare, R. Mecanisme, și mult mai mult ...

Clans - puteți aplica să se alăture clanului (clan împreună jucători, ceea ce le face mai puternice).

Profil Pilot - aici este de informații despre un jucător de statut, statistici, informații despre prieteni și bonusuri, precum și arborele de calificare (poti cumpara anumite abilități).

Galaxy Gates - aici sunt teleportare (Alpha, Gamma, Delta, Epsilon și Zeta).

Skylab - Skylab, folosind jucătorii câștigă milioane de credite și le petrece pe la licitație, aici este fabrica de Hi-Tech și upgrade elemente.

Trade - puteți câștiga un produs de lux pentru credite sau le cumpere de la o dată.

Uridium - aici sunt oferite servicii pe bază de comision.

Făcând clic pe butonul "Start", poți să te joci în DarkOrbit, aruncat într-un eveniment interesant.

A început să joace joc DarkOrbit on-line, o fereastră se deschide cu harta planetar și NPC (NPC), care va oferi instruire pentru a efectua mai multe sarcini pentru îndeplinirea, care se va acorda o anumită răsplată. Pentru efectuarea de diferite sarcini, și distrugerea inamicilor, vor primi resurse și monedă orbital, și, în plus, mai multă experiență și onoare.

DarkOrbit joc online, are destul de o mulțime de hărți de spațiu de jocuri de noroc (locații), care vor fi diferite etape: colectarea de resurse, drumul spre o altă galaxie, luptă cu curse inamice, și în locații, cum ar fi laboratorul poate converti o varietate de resurse și doar le folosesc pentru a îmbunătăți armele militare.

DarkOrbit joc online oferă pentru a câștiga bătălii utiliza capacitățile de luptă ale navei sale:

• atac cu laser - este necesar pentru a cumpăra o luptă cu laser în magazin și instalați-l pe nava ta

• atac cu rachete - echipa de nave diferite lansatoare de rachete în hangar

Uridium pentru resurse, poti cumpara cele mai puternice robotii modernizate.

DarkOrbit joc on-line este de licitatie, care poate câștiga licitația pe elemente unice și artefacte.

Întuneric Orbit joc online, are propriile sale in-game valută - Credite și resurse primare - Uridium.

Pentru a colecta un anumit număr de credite fiecare jucător primește posibilitatea de a crea propria dvs. comunitate clan, care va da clanului și membrii săi unele avantaje de joc.

Joc închis Orbit are o grafică excelentă de trei-dimensionale, dinamice excelente și bătălii realiste de curse!

În DarkOrbit joc va fi interesant atât pentru jucători profesioniști și novice.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more