Marcaje

Darksiders 2

Nume alternative: Darksiders 2

Darksiders 2 joc este o continuare a unui joc interesant plin Darksiders. Acest joc combină stiluri luptător rol și spesher.

Aveți în joc Darksiders 2 de călătorie în lume în căutare de aventură, lupta dușmani, rezolva mistere dificile, și, în același timp, de a câștiga experiență, echipamente noi si devine cel mai puternic adversar de dușmanii săi.

Descarca Darksiders 2 puteți cu site-ul oficial de joc sau de pe un alt site care oferă acest acces.

Joc Darksiders II presupune înscrierea într-un forum unde puteți discuta cu alți jucători despre diferite caracteristici ale jocului.

Pe site-ul este un joc video Darksiders 2, care afișează diferite caracteristici ale jocului.

În scopul de a începe să joci Darksiders 2 pe PC-ul, va trebui să descărcați mai întâi jocul Darksiders 2 de pe site. De asemenea, puteți descărca prin intermediul torrent, dar înainte de care veți avea nevoie pentru a instala programul corespunzător.

În joc video Darksiders 2, veți avea posibilitatea de a juca unul dintre următoarele caractere:

1. Moartea - este unul dintre personajele principale din joc. Fratele lui - e război. După război, a intrat în captivitate, sa dus să-l caute, fără avertisment în cadrul Consiliului. Moartea este un adversar foarte dificil, el încearcă întotdeauna să fie dușmani de resurse. Pentru a obține sufletul, moartea trebuie să aibă cheile de îngeri și demoni.

2. Disperarea - Moartea este un prieten adevărat. Disperarea de la sine este un cal de luptă. Vei avea acces la ea de la început.

3. Cenușă - reprezentată ca o pasăre care seamănă cu o cioară. El materie de deces asistenți din diferite intenții viclean și crude. Cenușă descrise în culorile negru și verde.

4. Old Crow - o creatura cel mai înțelept în joc. El știe toate secretele si misterele. Pentru a obține ajutor de la Crow moartea vechi a trebuit să dea o amuleta cu sufletele Nephilim. Dar Crow nu a fost de ajuns, el a vrut să distrugă această amuletă. Moartea a decis să ia pe Raven, pentru că el nu a putut suporta să vadă distrugerea amuletă. Ca rezultat, Death învins Raven.

5. Absalom - acesta este al doilea frate de moarte, dar ele au o relație proastă. După moartea ucis pe toți Nephilim, Avessal la provocat la un duel și a pierdut. Ei au avut ocazia să se întâlnească din nou în cabină de duș sursă, și numai aici pentru Avessala luptă sa încheiat în înfrângere. Moartea a lovit un al doilea frate timp.

6. Samael - un demon din prima parte. El este seful si iubitul Lilith. Ea are o cheie de duș cu presiune mare. Samael imaginat luptă cu moartea, în cele din urmă a trebuit să dea în mod voluntar cheie.

7. Lilith - e dragă și iubitor de Samael. Ea a fost cea care a creat Nephilim. Ea a ajutat la găsit moartea Samael, dar a făcut acest lucru pentru propriul lor beneficiu. Ea a avut nevoie pentru a revigora unele dintre personajele pe care le-au alăturat, Lucifer și au fost printre armata sa.

8. Vulgrim - aceasta este demonul de obicei, care este angajat în comerț. Pe parcursul jocului ajută în multe feluri de moarte, și moartea lui.

Plonjați în lume de evenimente incredibile Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more