Marcaje

Swords întuneric

Nume alternative: Swords întuneric

Negri Swords online - acesta este un joc masiv multiplayer online role-playing (MMORPG-ul gratuit). În lumea de fantezie joc online negri săbii, va fi confruntat cu confruntarea de forță brută și puteri magice de întuneric și lumină, precum și ordinea și haosul.

În scopul de a intra în joc Darkswords, aveți nevoie pentru a merge verifica negri Swords. Primul lucru ce trebuie să faceți este să creați un cont și să încărcați personajul tău ofsayta client joc. Să ne uităm la procesul de creație:

1) Alegeți cursa (cursa determină sensibilitatea la diferite domenii de activitate): orci, elfi, oameni, pitici și Drow;

2), determina imaginea personajului (aspectul acesta, în care toată lumea poate vedea): Trei bărbați și trei femei,

3) Alegeți caracteristicile inițiale (ele joacă un rol important în cariera a caracterului): Forță, Constituția, dexteritate și de informații;

4) Alegeți arme: sabie, topor, sulița și cuțit;

5) Alegeți orașul de pornire (prin urmare, de a începe jocul): Seastone, Fort Arkijah și rubine.

De identificare din registrul în joc închis Swords este terminat și de a începe jocul. La prima intrare în joc online intunecate Săbii, personajul ajunge la centrul ales - ". Stairway to Heaven" locația Echipa de formare set de caractere uniforma, devine cel puțin începe potiuni de vindecare. În viitor, personajul tău atunci când ieși din joc, a salvat, în cazul în care jocul a fost de peste pentru ultima oară.

Joaca jocul închis Swords Online, aveți posibilitatea să se angajeze în diferite meserii: Alchemy, Pescuitul, Agrokultura Genetica ...

Întuneric săbii joc on-line vă permite să cumpere arme, echipamente și îmbrăcăminte, precum și repopula poțiuni de vindecare sau de a vinde trofee lor - tot ce se poate face în magazine și alte locații de vânzare cu amănuntul, care în joc o mulțime .

In magazine, joc online închis săbii, acolo Guild și școală, unde, după ridicarea nivelului de luptă personajul tău poate beneficia de formare și să câștige noi abilități, vrăji și setările (crește nivelul de luptă apare în mod automat atunci când o anumită cantitate de experiență la nivelul actual).

Pentru a stoca obiecte și bani pentru personajul tău în joc închis Swords, există hoteluri și bănci, care sunt abundente în marile orașe și orașele de joc negri Swords.

Juca online joc negri săbii, poti sa te duci de departe, dar de navigare în condiții de siguranță de către nave și locuri speciale numite "Port".

Un aspect semnificativ al gameplay-ul în întuneric Swords, sunt lupte PvP, pentru care există locație Arena. Caracteristică a Arena este o luptă dreaptă, fără interferențe. În același timp, în Arena poate fi nu mai mult de doi jucatori sau grupuri de jucători.

Joaca negri săbii, aveți posibilitatea să se familiarizeze cu cele trei școli de luptă magie și, în consecință trei elemente: foc, rece și fulgere. Combaterea vrăji în detrimentul de "rezistență" sau alte elemente, în funcție de mai mulți parametri, niveluri de pregătire, echipamente și bresle.

În lumea de negri Swords, există așa-numitele competențe religioase (de 3 tipuri). În creștere aptitudini religioase, ai acces la site-uri religioase, care dau posibilitatea de a obține abilități unice care îmbunătățesc considerabil capacitățile de caracterul tău.

În negri săbii juca Clanuri poate fi format (aderat la clanul poate participa la războaie clan și a obține un bonus, precum și de captare și de control al teritoriului, să vă stea în propriul clan sau trofee de aur din teritoriile controlate). În întuneric Swords se face automat turnee în fiecare zi (aici puteți accesa magazinul alchimia "de aur ale băncilor", și de a câștiga un premiu).

În negri Swords avea o șansă de a cumpăra animale de companie (familiar): vulpe, lup și Pallas. Dar, rețineți că Familiars nevoie de grija ta, de plată pentru care va fi dedicarea lor și de îndemânare cu care vă va ajuta în luptă.

La încheierea revizuirii, putem spune că în întuneric Swords joc va fi interesant, deoarece există multe quest-uri diferite, locatii, misiuni, există chiar și posibilitatea de a fixa inimile nod de doi iubiti. Înregistrare Venind negri săbii, puteți încerca toate. Deveni parte din acest joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more