Marcaje

Dawngate

Nume alternative: Dawngate

Joc Dawngate - fantastic MOBA-strategie, care își va asuma rolul de vending caracter. Campion de conducere, aveți posibilitatea să luați o succesiune infinită de evenimente care au pregătit povestea. Jocuri Waystone, o companie care este dezvoltatorul proiectului, promite că lipsa de aventuri nu vor. Gameplay-ul perfect echilibrat, flexibil, distracție, adânc surprinde primele minute. Mai mult decât atât, jocul continuă să evolueze, iar administrația nu a auzit împotriva dorințelor utilizatorilor de a face modificări, în conformitate cu interesele lor. Acum, accentul se pune pe abilitatea de a crea o comunitate, o poveste interesantă, conținut original și dezvoltarea liberă a personajelor. Potrivit creatorilor, în Dawngate on-line rămâne gameplay-ul clasic MOBA, plus va exista un atractiv elemente de joc, având noutatea sa. Trecerea de joc aduce cu siguranță o mulțime de distracție!

În timp ce jocul este în PTA, lista detaliată a cerințelor de sistem este necunoscut. Dar se presupune că, în acest caz, nu ar trebui să fie obstacole și pot juca chiar proprietarii de calculator Dawngate cu o configurație medie. Deveni o înregistrare ajutor Dawngate. Trebuie să facă o cerere de participare la testarea jocului, lăsând adresa dvs. de e-mail pe site-ul oficial. Aici veti gasi acordul de utilizare, ceea ce înseamnă adoptarea în sine.

A început să joace Dawngate, aveți nevoie pentru a înțelege ceea ce se întâmplă. Pe harta de joc, există două coridor principal. Între ei și în jurul lor este o pădure. În pădurile raionale sunt monștri neutre care pot ucide să lucreze. Principalii inamici sunt, de asemenea, alți jucători. Interior există patru coridoare punct numerar. Două dintre ele sunt inamicul. Ei pot încerca pentru a captura pentru a face un profit sau cel puțin ori pauză este imposibil de a le confisca. Ei bine, pentru a deranja inamicul, lăsându-l cu nimic! Tu ar trebui să depună eforturi pentru a distruge inamicul turnuri în coridoarele și în cele din urmă de a sparge baza altcuiva să distrugă clădirea principală acolo. Desigur, aceasta ar trebui să rupă persistența de adversari, pentru că ține de apărare excelent. Apropo, nu trebuie să uităm că, la toate și protecția binele lor. Și amintiți-vă, mai mult de o dată, turnuri ruinate au tendința de a recupera și de multe ori le ataca din nou. Pe scurt, nu va fi plictisit! Adauga la toate acestea nevoia de resurse, prada pe care le au pentru a viziona, necesitatea de a îmbunătăți obiectele aflate în posesia dumneavoastră, shadowing parametrii de performanță ai eroului. Acționând ca o echipă, ar trebui să fie conștienți de interes personal, altfel ceea ce este punctul de a ceva are drept? Grijile în Dawngate online, va fi suficient pentru a înveseli timpul tău liber.

Alegerea pentru rolul, puteți vedea, există patru opțiuni pentru a alege cele mai potrivite. Veți fi capabil de a personaliza erou în felul lor, ca fiecare opțiune are unele bonusuri. Și aceste bonusuri sunt eficiente în anumite stiluri de joc. În plus, veți avea un set de atribute. Utilizați oricare dintre ele poate fi la momentul potrivit. Și, desigur, este de a spune câteva cuvinte despre mica filiala lucruri. Pornind de elemente vor fi șase, și fiecare dintre ele este disponibil îmbunătățească de două ori. Rezultatul este o varietate plăcut în arme, fără de care, după cum știm, nu puteți merge în orice luptă. În timpul jocului, veți câștiga bani și-l petrece în funcție de nevoile dumneavoastră. De exemplu, aveți nevoie pentru a crește parametrul Done - cumpăra elementele corespunzătoare.

Poate că în momentul în care jocul nu este la fel de perfect ca ne-am dori, dar cu siguranță se pot găsi demnitate, nu puteți ajuta, dar aprecia. Inscrie-te acum pentru a avea un moment bun și pentru a obține posibilitatea de a-și exprima opinia. Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more