Marcaje

Zilele s-au dus

Nume alternative: Rasă

Game Days Gone: thriller al lumii apocaliptice.

În vara anului 2016, în vara anului 2016, dezvoltatorul american SIE Bend Studio la expoziția E3 și-a prezentat proiectul. Aceștia au devenit jucător single-player pentru jucătorii Days Gone, cu o lume deschisă pentru platforma PlayStation 4, unde evenimentele provin de la o terță parte. Conform anunțului prezentat, complotul este foarte interesant. Mai ales îi va plac iubitorii de tot felul de dezastre. Evenimentele prezentate în jucărie, aceasta este perioada după dezastrul care sa întâmplat acum doi ani. Pandemia a coborât aproape întreaga populație, devastând chiar și orașe mari.

Multe așezări au devenit orașe fantomatice și, dacă în cazul în care viața a supraviețuit, atunci acestea sunt fie ciudați ciudați, fie morți. Doar o mână mică de oameni au supraviețuit acestei groază, dar sunt împrăștiate în grupuri mici din toată țara. Este meritat să-i căutați sau este mai bine să evitați chestiunea de lungă distanță a vieții și a morții. Ei sunt încurcați de protagonistul fostului diaconu Sf. Ioan, și acum cel rătăcitor.

Ce se știe despre joc.

Play the Days Gone jocul fanilor genului sunt gata, și există o mulțime de ele. Principalele caracteristici ale jocului sunt: ​​

  • Citiți transportul pentru deplasare
  • Fină articole utile
  • Pentru a îmbunătăți cu ajutorul lor arma și vehiculul
  • Create capcane pentru zombi
  • Dispel atacuri
  • Dispozitive și resurse
  • Skin în orice mod

Cum nu există limite, eroul călătorește în orice direcție, descoperind zone noi și folosindu-și caracteristicile în beneficiul lor. Peisaje, pentru a le spune ușor, sumbre cu punct de vedere al cicatricelor vulcanice, sunt spații largi deschise de-a lungul coastei Pacificului. Și odată ce orașele dens populate vor apărea înaintea ta în ruine, unde este dificil să găsești un adăpost sigur de la creaturile înfuriate.

Printre ei se numără și salamanderii, care au fost odată adolescenți, dar au fost infectați în timpul epidemiei. Stilul lor de a ataca, de a bate și de a fugi. Horde mai organizată și mai numeroasă și, prin urmare, acționează armonios. Ei bântuie drumurile în căutarea hranei și, odată ce găsesc terenuri bogate, pot rămâne în această zonă de mult timp. În acțiunile lor pot fi identificate abilitățile dobândite anterior și fiecare utilizează talentul său inerent. Acum, aceste creaturi sunt scoase în afara legii, sau, mai degrabă, au acum niște principii noi, în care puterea este principalul lucru. Singurul lucru care contează în această situație este să rămână în viață și orice mijloc va face, dar mai întâi nu uitați să descărcați Zilele Gone.

După cum spun autorii jucăriilor, este întotdeauna periculos în lumea lor creată și practic nu există timp pentru răgaz. Caracterul principal trebuie să fie întotdeauna gata să respingă următorul atac. Cei care decid să joace Zilele Gone ar trebui să fie conștienți de faptul că acesta este un simulator de supraviețuire, de unde totul curge.

Despre personajul principal.

Totuși, de ce diaconul a devenit personajul principal și de ce a reușit să evite moartea? Printre calitățile sale de nepăsare în timp ce conduce o motocicletă. Într-o viață trecută, făcea parte dintr-o bandă de motocicliști și de atunci și-a păstrat aptitudinile utile pentru supraviețuire. După cum știți, băieții pe motociclete violează adesea regulile, ceea ce duce la conflicte cu poliția și deseori trebuie să fugă de ea. De-a lungul anilor, acest lucru a devenit instinctul de bază care ajută când este necesar să scăpați de monștrii cu sânge.

Deacon, deși un erou negativ, în iPlayer Days Gone, lipsa principiilor morale devine și cheia succesului. El folosește inteligent o armă și știe cum să o îmbunătățească de la materialele la îndemână. Același lucru este valabil și pentru motocicleta sa de oțel, care a suferit, de asemenea, schimbări semnificative.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more