Marcaje

Dayz independent

Nume alternative: Dayz independent

Dayz independent online - shooter subiecte joc multiplayer fantastic postapokalipsticheskoy stil. Proiectul a fost creat ca un amator Dinnom Hall plus față de jocul ArmA 2 . Cu toate acestea, în cele din urmă am primit un motor de joc complet independent folosind Real Virtuality 3 . Gameplay-ul actual este extrem de realist. Veți fi plăcut surprinși de calitatea grafică și dinamicii care au loc în jurul evenimente. Trebuie să te duci înapoi în viitor și experiența în propria lor piele ce ar putea fi o viață după cataclism. Vă aflați Chernarus - de stat post-sovietic. Înainte de lupta pentru dreptul de a trăi. Veți simți ce înseamnă să moară de foame, congela, suferă fără apă potabilă, și nici un capăt la rănit virusurilor necunoscute. Trebuie să învețe pentru a depăși toate aceste "farmece", din moment ce a luat joc Dayz independent. Dar asta nu e tot. Esti inconjurat de zombi ostile. Și este cunoscut de a exista fără principii și înțelegere. Ele sunt capabile de a ucide pentru nimic, și oamenii din această lume crudă trebuie doar să-și apere. Și asta înseamnă - ucide zombi - Sarcina ta de zi cu zi. Fii atent! După moartea lui de joc - un proces ireversibil. Dacă a ucis, trebuie să re-start a juca acest joc Dayz autonomă, fără conservare realizările anterioare.

Într-un viitor sumbru va lua Dayz independent de înregistrare. Trebuie doar să completați pe site-ul oficial al formularul corespunzător. Dayz independent vă permite să încercați pentru joc gratuit. Dar vreau să avertizez că un cont gratuit are unele limitări. Dacă vrei să joci la putere maximă, trebuie să achiziționați o cheie care este permanent și în valoare, în principiu, nu atât de mult.

În timpul jocului va trebui să utilizeze o mulțime de diferite subiecte. Toate tipurile de echipamente, număr enorm de arme, îmbrăcăminte pentru eroul, aparate cu gaz, transport - fără nu se poate face acest lucru. Apropo, arma poate fi modificat. Și nu uitați că aceasta este arma poartă. Și, după cum aerul aveți nevoie de medicamente. La urma urmei, pericolul aici sporit de boli, cum ar fi febra tifoida, dizenterie, hepatita A, B, C, leptospiroza, tuberculoza, meningita, raceala si gripa contractante. Veți vedea următoarele antibiotice: doxiciclina, tetraciclină, ampicilina, ciprofloxacina, penicilină, rifampicină și vaccinuri. Ce altceva ar trebui să ia în considerare? Ei bine, personajul tău are un necesități fiziologice, și, prin urmare, trebuie să ne gândim cum să le satisfacă. Interesant,-un caracter poate fi schimbat. Totul depinde de stilul tau de joc. De exemplu, hainele devin murdare apare miriște pe față, corp, cicatrice.

Pentru a face mai ușor să stai, jocul Dayz independent prevede crearea de clanuri. În grupul de jucători se simt mai încrezători, și, respectiv, și sunt capabili de fapte semnificative. În cele din urmă doresc să-și amintească următoarele caracteristici ale jocului, ca o schimbare în peisajul din jurul vostru ca voi merge mai departe, și impactul condițiilor meteorologice asupra a ceea ce se întâmplă. Cei care încearcă să joace, nu spun că modul de joc prost proiectate sau că a fost plictisitor. Puteți vedea pentru ei înșiși cum acest divertisment minunat, proiectat pentru ocupat petrecere a timpului liber. Mult noroc!

 

Dayz independent de înregistrare on-line