Marcaje

DC Universe Online

Nume alternative: DC Universe Online

DC Univers joc - cel mai popular joc cu o poveste de prindere și o mare varietate de cele mai interesante moduri. Idee pentru MMORPG companie Sony Online Divertisment a aflat de populara carte de benzi desenate. Acest lucru implică faptul că actorii care aici întâlnit, toate au fost mult timp cunoscute. Va fi capabil să bată la fel de super-eroi sau supervillains. Aceasta este o luptă tipic între bine și rău. Și care parte a alege - pentru a asculta inima ta și de a determina pentru tine. În cazul în care acest lucru nu confruntare etern, locuitori ai lumii zână trudit la lene. Dar DC Univers Online va asteapta o sumă incredibil de quest-uri interesante, ciocniri fierbinți între jucători reali, roboții fără scrupule în picioare , care de fiecare acum și apoi ai nevoie pentru a pune în aplicare, și anume fără milă distruse. De asemenea, trebuie întotdeauna să urmărească dezvoltarea caracterului îi pasă de arme decente, dezvolta o varietate de ocupație pașnică, să învețe arte magice și marțiale. Dezvoltare dinamică ce înghiți în vârtej de vânt lor! Apelarea DC Univers Online liber pentru a oferi placere pentru utilizatorii lor.

DC Univers Online de înregistrare vă va duce într-o lume plina de culoare. Trebuie să creați un cont completând următoarele câmpuri: nume de jucător, o adresa de e-mail de confirmare a parolei, data nașterii, țara. De asemenea, aceasta ar trebui să răspundă la întrebarea, de unde ai auzit prima data despre acest joc. Apoi, puneți o bifă care doresc să fie la curent cu toate știrile și sunt de acord cu regulile jocului. DC Univers înregistrarea este finalizată prin click pe butonul corespunzător.

Pentru a juca acest joc DC Univers Ai nevoie pentru a fi siguri că computerul dvs. îndeplinește cerințele minime de sistem necesare pentru gameplay. Următoarea configurație va fi potrivit

- Sistem de operare Windows XP/Vista/7;

- CPU Intel Pentium 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +,

- Card nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- Video RAM 256 Mb;

- Placă de sunet compatibilă DirectX;

- 30 Gb de spațiu liber pe hard disk;

- RAM 1 GB.

Noțiuni de bază în joc, un începător trebuie să ia mai multe decizii. Nu alegeți doar partea pentru care te lupți, dar superputerile pentru utilizare permanentă, care în cele din urmă trebuie să fie îmbunătățită. Joc DC Univers Online oferte magie, gadget-uri, de control al incendiului, gheață, natura sau motiv. Cuvânt pentru tine! Direcția în care vă place cel mai mult și va fi responsabil de tactici generale aplicate în procesul de trecere de joc. Apoi, aveți nevoie pentru a specifica modul în care doriți să se mute. Există trei opțiuni. Acest zbor clasic, funcționare rapid, cascadorii acrobatice.

Există, de asemenea, o divizie în clase. Controlere, vindecători, tancuri, DPS - care este de patru clase la care puteți aparțin. Cu toate acestea, doar DPS este disponibil pentru oricine care dorește să devină. Alte clase au anumite limitări. Ei bine, de exemplu, rezervoare, fanii poate fi foc sau gheață.

Nu vă faceți griji cu privire la faptul că nu vor fi capabili să înțeleagă punctele cheie DC Univers on-line. Antrenori cu experiență sunt gata să vină în ajutorul tău. Aici există un Joker, și Bettman, și Superman, iar Lex Luthor și alte ajutoare, da sfaturi valoroase. Deveni un discipol de unul dintre ei să înțeleagă legile supraviețuirii într-o lume tulbure.

În ceea ce privește arsenal de arme în joc este destul de impresionant. Sunt disponibile și dvoruchnye, și cu o singură mână subiecte, și puști și cuțite, și arcuri. Acestea sunt doar exemple simple. De fapt, alegerea este foarte solid, și aveți posibilitatea de a încerca mai multe masinarii mortale.

Total tiradă a început pentru că forțele întunecate au decis să câștige putere și să profite de teren. Dar rezistența acerbă a condus la lumina care a izbucnit un război brutal, care, de asemenea, întârziate. Cineva cunoscut care câștigă, dar toată lumea este gata să lupte până la moarte. Și dacă vă puteți DC Univers juca fără predarea dacă să persiste până la ultimul?

Începe misiune de antrenament. Este că te afli în stare de inconștiență pe stația spațială. Când și-a recăpătat cunoștința, îți dai seama că trebuie să plecăm de aici. Dar calea spre libertate este complicată de ciocniri cu monștri. Sunteți pe maestrul du-te tehnicile de luptă și distrugerea cu buldozerul drumul lor de la creaturi josnice. După terminarea testului, sunt transportate în oraș Gotham superpersonazhami populat. În funcție de care facțiune faci parte pot merge la secția de poliție, sau un club de noapte.

Stil Care este cel mai potrivit pentru tine de a juca DC Univers - din nou, alegerea este a ta. Dacă nu sunt foarte sociabil, modul unic este exact ceea ce aveți nevoie. Dacă ați aștepta cu nerăbdare de comunicare și de mediu prietenos, se alăture liga. În acest caz, toate realizările vor fi consistent. Amintiți-vă, nu obyazalovka nu! Ești liber să faci propria comoditate!

Oricine ai fi, aveți unele dintre caracteristicile care necesită pompare. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Sănătate, putere, S-ar putea, de precizie, de apărare, Rezistență, Dominance, Restaurare, Vitalizarea, critică Atac Șanse și Damage, Critical Vindecarea Șanse și Efect Stealth Evaluare. Cu cât nivelul tău, și 30 în jocul lor, mai multe oportunități. Abilități sunt îmbunătățește treptat, cu timpul devine mare.

Jocul te va captiva de la primii pași! Dragi aventurieri, cu siguranță va fi mulțumit! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more