Marcaje

Insula mort

Nume alternative: Insula mort

Joc Dead Island este un joc de calculator interesant, în care acțiunile au loc în prima persoană. Acest joc este conceput în stilul de supraviețuire groază, care utilizează elemente de role-playing de cel care a tras.

Descarca Dead Island puteți cu site-ul oficial de joc. Descarca joc Dead Island poate doar utilizatorii adulți, de exemplu este cei care au un plin de optsprezece ani.

Ai o oportunitate unică de a vedea jocul Dead Island video. Site-ul conține un număr foarte mare de clipuri video despre joc. În ele poți învăța o mulțime de informații utile: gameplay, misiuni, arme, personaje și adversarii.

Joaca Dead Island va fi familiarizat cu toate personajele:

1. Xian Mei este un angajat al stațiunii "Royal Palm". Este extraordinar de inteligent și un mare atlet. După ce a ajuns pe insula, aceasta ar trebui să fie responsabil pentru multe misiuni. Mei Xiang luptă rapid și brutal zombi arme reci.

2. Sam B este, practic, fosta vedeta a show-business. El a fost dată această stea rap. Acum, el a mers la statiune pentru a efectua piesa, care ar putea salva și cariera. El a ucide monștri de oțel prea rece.

3. Logan Carter este din nou vedeta adevarata de fotbal american. În cele din urmă, cariera de succes sa încheiat. Un caz din viața sa a pus capăt carierei sale. Ea a avut un impact imens asupra vieții lui. Logan este cufundat într-o mare depresie. E un lunetist mare, folosind arme de proiectile.

4. Parn este un fost ofiter al departamentului de poliție din Sydney. Cariera ei sa terminat după ce ea a decis pentru a proteja fiica ei de la același său oficial. El a vrut să violeze fiica sa, și ea la împușcat. După acest incident, ea a devenit un bodyguard angajat. În toată lumea-l protejează pe oameni. La un nivel ridicat, acesta posedă diferite tipuri de arme, mai ales arme de foc.

Se joacă Dead Island armament împărțite în mai multe tipuri:

1. Cutite: ascuțit și tocit.

2. Armă îmbunătățit - o armă pentru unele realizări.

3. Arme improvizate - se bombe, mine și alte mașini de construcții exploziv.

Fiecare armă poate rupe, uza și pot fi reparate.

Se joacă Dead Island PC Veți întâlni un număr mare de adversari:

1. Vagabonzi sunt strigoi clasic. Ea în sine este foarte lent și stângace. Ei au de sanatate scazut. Vagabonzi întâlni așa cum este reprezentat atât pentru femei cât și bărbați în față.

2. Infectat - ei sunt agresivi si rapid. Ei au mai puțin de sanatate de zombi normale, dar bate mai repede, este foarte dificil de atac. Acestea sunt prezentate sub forma unor femei și bărbați. Posedă arme, dar metan rău.

3. Agresorii sunt zombi musculare ridica doi metri. Ele provoca o mulțime de daune, deși foarte lent. Ele pot fi găsite peste tot și sunt foarte rezistente la daune.

4. Sinuciderea - este zombi rele cărui cadavru a fost bășici. Ei mai bine pentru a nu ataca de aproape.

5. Rams sunt zombie masiv care sunt îmbrăcat într-un costum de mare. Ele sunt foarte rezistente la deteriorare. Punct slab ei capul.

Joc Dead Island, care vă va prezenta altor adversari.

 

Insula mort