Marcaje

Dead Rising 2

Nume alternative: Dead Rising 2

Joc Dead Rising 2 este un uimitor de joc multi-platformă. Aceasta este o continuare a primei părți a jocului.

Trebuie să se apuca de treabă în lumea orașului balnear, care a suferit de la atacurile de zombi. Aceste creaturi au fost infectate de un virus teribil.

Descarca Dead Rising 2 se poate de pe site-ul oficial al jocului, numai dacă aveți un plin de optsprezece ani.

Dead Rising 2 joc Descarca PC nu pot oamenii care sunt minori.

Ai o oportunitate unică de a vedea înainte de joc cu privire la jocul Dead Rising 2 clipuri video. Toate filmele să vă dezvăluie principalele caracteristici ale jocului: caractere, inamici, arme unice și misiuni care trec.

În jocul Dead Rising 2 va juca, familiarizarea cu personaje fascinante și neobișnuite

1. Chuck Greene este protagonistul jocului. El a fost o dată campion de curse. Pentru a salva fiica de la ei pentru a deveni un zombie, tatăl acceptă oferta de a participa la un joc brutal. El are nevoie pentru a obține un medicament care este foarte scump. Fiica înainte de moartea sa muscat mama ei.

2. Katie Green este o fiică a lui Chuck. Ea este persoana cea mai apropiată de el. În ciuda faptului că a fost mușcat de un zombie, Kathy a condus viața cea mai obișnuită.

3. Stacey Forsythe este prietena lui Chuck. Ea a fost un membru al "GPZ". Fata asta a fost primul care a crede Chuck, când a fost atacat cu acuzații. Ea a avut o aventură cu Chuck. În funcție de anumite evenimente va depinde supraviețuiește la sfârșitul jocului sau nu.

4. Tyrone King este antagonistul principal al jocului. El și oamenii lui răi aranjat invazie crud de zombi. Aceasta a acuzat Chuck Greene. Tee Kay astfel încât toată lumea a vrut să jefuiască un cazinou în oraș, și apoi de evacuare. El moare în mâinile Chuck, și apoi cade la stadion pentru a zombie teribil.

Te așteaptă în jocul Dead Rising adversarii 2zhestokie

1. Zombies sunt cea mai mare parte de adversarii din joc. Ei au fost infectate cu virusul. Aceste creaturi ataca în masă. Zombies lovit și doresc să muște mâna adversarului său. Numărul lor este incredibil de mare.

2. Zombi gaz - acestea sunt creaturi care apar în joc, începând cu o misiune specifică. Ei sunt foarte rapide. Ei au toate bășici corpul si ochii rosii. Aceste zombi sunt foarte puternice și pot provoca pagube mari.

3. Jefuitori sunt supravietuitori care jefuiesc magazine, cazinouri și alte loc. În luptă, folosesc diferite tipuri de arme: Mount, cutii de pulverizare.

4. Mercenarii sunt oameni Tee Kay, care efectua ordinele lui oribile. Ei purtau măști și costume de protecție.

5. Oameni Corporațiile sunt creaturi care se găsesc în peșteră. Ei protejează rezervorul cu gaz. Acești oameni poarte măști pe căști de cap și armuri care le purta. Ei ataca cu arme. Ele sunt foarte asemănătoare cu mercenari, deci nu sunt considerate foarte periculoase.

Se joacă Dead Rising 2 arme fiecare personaj. Toate personajele folosesc armele lor unice: de la obiecte de zi cu zi obișnuite utilaje de finisare.

Lumea Dead Rising 2 interesant și neobișnuit. Doar aici puteți găsi o serie de adversari, o mare cantitate de arme și mai mult.

 

Dead Rising 2