Marcaje

Deadvide

Nume alternative: Deadvide

Joc Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer joc de rol ficțiune browser gen. Oricine este interesat de evenimentele din viitorul apropiat și vrea să știe ce s-ar fi supraviețuit pe Pământ modificate, este recomandat să vizitați site-ul oficial Deadvide on-line și să devină parte din activități aventuroase. Sa întâmplat ceva care ar trebui să se fi întâmplat. Got Game companiile farmaceutice, cu experientele lor. Munca lor a condus la această catastrofă. Ca rezultat al experimentelor nerezonabile-răspândit pandemie teribil, care a schimbat pentru totdeauna forma umana. De acum înainte, oameni din lume au devenit lipsite de ființe informații. Zombies sunt în afara pentru sânge și nu știu ce fac. Numai un lider experimentat capabil pentru a restabili ordinea în rândurile lor, să le organizați și să obțină exercițiu. Alăturați-vă în joc se transformă veniți Deadvide astfel de generali, iar apoi totul va depinde de tine personal și a eforturilor pe care nu-l va regreta în numele atingerea obiectivului.

Pentru a reda Deadvide, nu au nevoie de cerințe ridicate de sistem. Computerul trebuie să fie conectat la Internet, dar nu oferă gameplay-ul de obicei, fără nici o probleme. Înregistrare Deadvide durează doar câteva minute. Trebuie să introduceți un nume de personaj, raport de e-mail, creați o parolă, și specificați podea și alege una din bonusuri. În cele din urmă, faceți clic pe "Start" și du-te cu îndrăzneală în lumea necunoscută a viitorului.

În scopul de a juca jocul online Deadvide nevoie pentru a decide cu aparținând clasei. Există trei clase de oameni și la fel pentru femei. Acestea diferă în unele aspecte. Toată lumea are propriile avantaje și dezavantaje. După cum știm, nimic nu este perfect, nu se întâmplă.

Fiecare nou-venit oferit unul dintre bonusuri, care este proiectat pentru a porni cu succes jocul Deadvide. Să le enumera, și ceea ce este mai mult va place - este o chestiune de gust. Deci, acest suma de bani în valoare de 100 Z, pe care le puteți cumpăra ceea ce vrea, artefactul aleatoriu, care are un impact asupra caracteristici de tunuri si zombi, 20 de arme diferite sau zombi, împreună cu celula prin care crește șansele de un atac de succes.

Sarcinile pe care le confruntă joc online Deadvide, versatil și foarte interesant. Va angaja în construirea și îmbunătățirea propria bază de date, formarea de unități zombie formare, asigurând războinici lor de arme, strategie de dezvoltare. O pregătire adecvată - cheia succesului în luptă. Aflați cum să setați corect arma pe câmpul de luptă, arată talentul strategic - și statistici detaliate la sfarsitul luptei automat vă va încânta cu siguranță. Și e frumos să se bucure de roadele muncii tale! La urma urmei, victoria va fi creditat la tine anumite bonusuri. Amintiți-vă că, în ciuda faptului că luptele se face în mod automat, aveți o oportunitate pentru toate pentru a observa zbor de pasăre. Ori de câte ori vă confruntați cu inamicul, sistemul de luptă în stilul de turn de apărare funcționează întotdeauna la fel. Vă se pot măsura în locații, cum ar fi pe malul râului, orașul gol, junglă și multe altele.

Dragi nick, Suck abilitățile de caracterul tău. Lăsați-l să devină invincibil, și vei fi mândru de creația lui! Deadvide - un joc în care o mulțime depinde de tine. Nu ratați ocazia de a influența istoria viitorului. Elibera planeta de origine a flagelului și laudă în lumea virtuală numele său. Ne putem dori doar că averea a fost favorabil pentru tine. Alăturați-vă acum și distracție pentru cele mai incitante distracție!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more