Marcaje

Deepolis - filmare subacvatică

Nume alternative: Dipolis

Joc Dipolis online - gratuit joc de strategie bazat pe browser cu grafică tridimensională. Compania BigPoint a dezvoltat un proiect original de acest gen care are avantaje semnificative în jocuri online actuale. Joaca Deepolis'll se arunca cu capul în adâncurile spațiului subacvatice. Acesta este modul în care lumea din viitor, după încălzirea globală. Devenit proprietar al submarinului și du-te să-l câștige pe întinderi de ocean va ajuta Deepolis înregistrare on-line.

Cerințe de sistem pentru joc sunt minime:

• Procesor Pentium 3, 1GHz

Placă video • 16MB

• cel puțin 128 MB RAM

• Sistem de operare - XP / Vista / Windows 7

• acces la internet

• browsere - Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Opera

Inregistrare Deepolis proces simplu. Nu va dura mult timp, deoarece descărcarea și instalarea de joc nu este necesar. Alăturați-vă în joc Deepolis aveți nevoie să introduceți următoarele date:

1) Nickname - face un nume sub care joci,

2) Utilizați o parolă care trebuie repetat pentru fiabilitate în linia următoare,

3) Adresa de e-mail - pentru feedback;

4) server de jocuri de selecție (cu condiția Europa1, server de testare Europa2, Amerika1)

5) Data nașterii;

6), acordul pentru termenii și condițiile de joc.

După completarea formularului de înregistrare, faceți clic pe butonul Inregistreaza-te si Dipolis online, vă va face locuitor unică a lumii subacvatice. Scufundat la o adâncime, puteți alege una dintre cele trei caste, care se luptă nu numai pentru supraviețuire, dar, de asemenea, puterea de a spațiului maritim.

Asigură joc online Deepolis să decidă ce este mai mult pe placul următoarea distribuție:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Scion)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - exprimate neutru, care se ocupă cu comerțul și de cercetare. Ele sunt descendenți ai oamenilor de stiinta care au reușit să supraviețuiască. Facțiune pașnică care posedă bărci mai echilibrate li se permite să comerțului pe orice caste stații inamice.

În Sion cel mai puternic sistem defensiv. Aceste locuitorii extrem de cultură ale regatului subacvatic echipat bărcile lor protejate. Ele pot înota aproape de stațiile de Nauta și să coopereze cu ei. Dar pe teritoriul ei dzhafnarov mai bine să nu se apropie, ca acesta din urmă să deschidă focul fără avertisment.

Dzhafnary agresiv și militant configurat. Barca lor general poate găzdui o mulțime de echipamente. Tehnologia nucleară este interesul lor principal. De asemenea, dependent de dezvoltarea de petrol. Această castă este disponibil pentru comerțul cu descoperire, dar din Sion ostile mai bine să stai departe.

Dipolis joc are un sistem economic bine dezvoltat. Aveți de gând să înoate în resursele de apă, care pot fi apoi vândute. Pentru tranzacțiile de succes trebuie să analizeze procesul de fluctuațiile de preț la mărfuri. Încă în joc există un astfel de lucru ca o rezervă, pentru a ajuta la Deepolis juca mult mai interesant.

Sistem PvP (player confruntare) este destul de simplu. Deepolis arsenal on-line este format din:

• arme acustice

• torpile

• bombe

Alegerea scop înfrângere, face cele mai bune dvs. să-l împuște. Victorie aduce puncte de luptă, pe care le atribuite rang. Rivalii nu sunt doar oameni, dar monstrii care locuiesc în spațiul de sub apă.

Joaca jocul Deepolis online, este posibil folosind aceste moduri de lupta:

• caste luptelor și clanuri

• headhunting

• Mod de informații

Fii atent, pericolul pandeste la fiecare colt si in orice moment se poate întâmpla ca trebuie sa te aperi. După traseu trece prin bastioane inamice și cetăți. Amintiți-vă, mai mult clanul tau este simt mai sigur, dar cu aceeași luptă, în care intră mai ambițios.

Deepolis joc on-line găzdui diverse sarcini de quest pentru care performanța se va acumula resurse, moneda de joc și chiar module pentru nava. Sarcinile sunt organizate astfel incat sa obtii cereri pentru a efectua misiuni economice, de cercetare și militare.

Jocuri de valuta online, Deepolis împărțite în:

• A luat

• Helix

Sate Prevalenta, de asemenea, servește pentru a cumpara articole. Un Helix este o monedă premium, care castiga mult mai greu.

Joaca joc online, Deepolis, eventual, trecerea la un nivel aproape pe termen nelimitat. Unii jucatori chiar merge până la nivelul de 100, dar aceasta nu este capela. Începători poate fi dificil să se stabilească sau de a face orice alegere. Să presupunem că decide cu privire la apartenența de grup. Dar nu te deranja la asta. În astfel de probleme, jocul este loial și deja la nivelul 5, există posibilitatea de a trece la un alt clan. Cu fiecare nivel deveni mai puternic și mai înțelept. Ceea ce la început a fost slab, cum ar fi armele folosite, devine perfectă. Deci, este sigur de a face eforturi mai departe, și, poate, ați stabilit un nou record!

Intrare locuitorii din univers subacvatic și bucurați-vă de jocuri de joc pline de culoare, de călătorie în trei dimensiuni, o varietate de acțiuni efectuate! Ideea unic de joc este sigur de a impresiona! Hai noroc rămâne companion credincios!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more