Marcaje

DEFCON

Nume alternative:

DEFCON este un joc de strategie foarte neobișnuit. Îl poți juca pe PC. Grafică de înaltă calitate, dar într-un stil simplificat foarte neobișnuit. Vocea este bine făcută, muzica este meditativă.

Cei mai tineri jucători nu ar trebui să joace DEFCON deoarece jocul este destul de violent, deși nu conține scene sângeroase.

Jocul te duce înapoi în vremurile Războiului Rece și îți permite să afli ce s-ar întâmpla dacă criza ar escalada într-o adevărată confruntare nucleară.

Deveniți general al uneia dintre armatele pe toată durata jocului, sarcina ta este să distrugi populația civilă a țărilor ostile cu ajutorul armelor nucleare.

  • Dezvoltați o strategie eficientă de lovitură nucleară
  • Ai grijă să protejezi populația țării tale de atacurile de răzbunare
  • Conduceți flota și forțele aeriene pentru a atinge coordonatele importante din punct de vedere strategic
  • Forjați alianțe cu națiuni prietene pentru a învinge inamicul în cel mai scurt timp posibil

Jocul nu a apărut de la sine, dezvoltatorii s-au inspirat din filmul War Games. Spre deosebire de film, în acest caz nu ești un observator extern și poți influența direct tot ce se întâmplă.

Sarcina în fața ta nu este una ușoară, pentru că nu degeaba se crede că nu pot exista învingători într-o confruntare nucleară.

Iată câteva fapte înainte de a începe să joci DEFCON.

Prima bombă nucleară a fost testată în deșertul de lângă Alamogordo, New Mexico, SUA la 16 iulie 1945, acest lucru a permis Americii să câștige ulterior al Doilea Război Mondial asupra Japoniei, care era extrem de militarizată la acea vreme. Dar prețul a fost uriaș, în timpul atacurilor de la Hiroshima din 6 august și Nagasaki din 9 august, mulți oameni au murit și nu toți erau soldați.

În esență, armele nucleare au fost create ca factor de garantare a distrugerii reciproce, iar acest lucru ar trebui să împiedice toate părțile de la ciocniri.

Dar în cazul ilustrat de joc, nu a funcționat și de aceea ai o misiune de extremă dificultate. Într-o chestiune atât de importantă precum salvarea țării alese de la distrugerea totală, este mai bine să nu faci greșeli. Un scurt tutorial la începutul jocului vă va ajuta să înțelegeți controalele înainte de a duce la decese în masă în rândul populației țării pentru care jucați.

Primești puncte pentru distrugerea populației inamice. Acest lucru vă permite să utilizați diplomația mai activ, deoarece aliații se vor grăbi să vă ajute doar dacă sunt siguri de victoria voastră. Pierderile în rândul populației tale, dimpotrivă, vor aduce înfrângere. Să nu credeți că victimele în rândul populației pot fi evitate cu totul. În cursul ostilităților de această amploare, toate părțile vor avea dificultăți. Asigurați-vă că pierderile inamicului depășesc cu mult pierderile dvs. și ieșiți învingători din luptă.

DEFCON descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio modalitate. Jocul este vândut pe portalul Steam sau puteți vizita site-ul web al dezvoltatorului pentru a cumpăra.

Dacă vă întrebați ce se va întâmpla în cazul unei apocalipse nucleare, dar intenția nu este de a distruge întreaga planetă, atunci ar trebui să instalați acest joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more