Marcaje

Defenders of Ardania

Nume alternative: Defenders of Ardania

Procesor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Video: 256 MB de memorie

Spatiu pe disc: 1 GB

Defenders of Ardania - un joc de strategie care combină principiile clasic turn-based strategie gen și turnuri de apărare populare moderne. Defenders of Ardania 2012 ne duce intr-o foarte vesel univers loc jocul și nu trăiesc în pace. În fiecare zi există ceva ieșit din comun și a apărătorilor Ardanew lupta constant cu invaziile de demoni ataca fiare teribile, și chiar se trezește rău veșnică. La flagelul următoare oameni săraci graba la viteza maxima de regele său pentru ajutor. În Defenders of Ardania 2012 nou flagel PC a devenit hoardele strigoi care se strecoara din senin și țărani săraci nu a avut nici un fel se poate face cu cei morți la viață, ceea ce înseamnă că bine, dar doar conducător ar trebui să ia din nou sabia în mână și du-te camping pentru mântuirea poporului său.

Gameplay

Defenders of Ardania 2012 PC-ul este o încrucișare între "turnulete" convenționale și o simplă strategie de acțiune indirectă. Neobișnuit pentru strategiile clasice fuzionat cu succes în Defenders of Ardania, unde vă puteți apăra nu numai pe teritoriul lor, dar, de asemenea, să efectueze contraatacuri rapide și atacuri masive, ceea ce va garanta victoria iminentă. Dezvoltatorii au decis să dea un pic mai multă libertate și oportunități de a egaliza jucătorul cu adversarul său calculator. În Defenders of Ardania 2012 jucător poate construi numeroase fortificații, și trimite să ia cu asalt baza de inamic o cantitate foarte mare de trupele sale după ce a vizionat acest lucru - a ajunge la cei care sau nu, pentru că inamicul nu doarme și construiește propria apărare cu cea mai mare grijă, astfel încât atacurile de cavalerie strânse redute nu pătrunde.

Bătălia fără luptă

Desigur, inamicul nu va aștepta pentru ofensivă și trimite trupele sale pentru a cuceri cetatea ta, aici va trebui să așteptați pentru prima surpriza - trupe marș, se deplasează spre celălalt, drăguț și ceremonios trec prin chiar fără a intra într-un pic de bătaie de cap. Atacarea trupelor în măsuri de protecție nu participă puternic, dând această ocupație la mila de fortificatii dvs., iar principala lor sarcină - de a sparge apărarea inamicului. Toate unitățile de luptă sunt realizate în conformitate cu toate turnuri de aparare canoane, sub controlul dvs. devine mai multe tipuri de trupe decât luptă performanță, pur și simplu pune, unele trupe va rula rapid, a doua aluat, iar altele vor fi în măsură să distrugă fortificațiile inamice. Construi unități nenumărate Defenders of Ardania nu este dat, care foloseste o limită strictă, cu toate acestea, a murit pe trupele inamice redute, vă va permite să acceseze o altă parte a producției de "carne de tun" și val după val vei distruge inamicul de a consolida victoria deplină și necondiționată . La un nivel, vă va da la ajutorul unei unități unice, erou care pot fi utilizate pe câmpul de luptă capacitatea sa de puternic. Distinge erou pe câmpul de luptă, nu va fi greu, deoarece aceasta va sta foarte mult în evidență din mulțime este incredibil de mare în dimensiune. În ceea ce privește protecția, de la un nivel la altul, veți obține mai multe și mai multe oportunități pentru a îmbunătăți rabie dvs., acesta va avea nevoie de monede de aur. Modelul economic al jocului este simplu de groază și de a face ceva special pentru câștigurile de Finanțe nu este necesară - banii vor acumula în mod automat, de asemenea, trebuie să-l petreacă cu înțelepciune numai.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more