Marcaje

Operațiuni Desert

Nume alternative: Desert Opera, operațiunile de desert, operațiunile de Desert, Operațiunea Desert Storm

Joc online Desert Operațiuni - joc gratuit browser gen economic și strategic. Acesta este un proiect de Looki, din care ideea fanii interesate de bătălii militare. Deveni un general remarcabil și să conducă trupele de o parte a conflictului, dezvolta și supărat baza sa militară, poseda tehnologia modernă - Desert Operațiuni on-line în timp real, gata să dau totul.

Pentru a intra în ciclul de evenimente interesante, Desert Operațiuni necesară înregistrarea on-line și au următoarele cerințe de sistem:

1) sistemul de operare Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Procesor 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3), memorie de 256 MB

4) Placa video de 64 MB

5) conexiune la internet

Inregistrare Desert Operations - aceasta este o expresie a dorinței de a deveni un locuitor din fascinanta lume de jocuri online. Nu sunt necesare setări suplimentare. Alăturați-vă în joc Desert Operațiuni are loc după cum urmează:

- Introduceți numele

- Adresa de e-mail existentă

- Specifică parola

- Pune-o bifă în care acceptarea Termenilor

Joaca joc online Desert Operațiuni va începe cu o bază de mic. Din moment ce sunt proprietarul de drept al acestuia, trebuie să vă faceți griji despre construirea obiectele necesare, și anume:

• Major General

• Universitatea

• Centru comercial

• Banca

• Uzine

• Clădirea de angajați

• Case

• Port și Aeroportul

• mea

Fără control al personalului lupta devine imposibilă. Prin Statul Major General Tu va controla flotei aeriene și maritime.

Universitatea a creat și a produs o tehnică diferită. Există, de asemenea, diferite investigații. Veti invata tehnici si de a invata pentru a produce generatoare diesel, diferite tipuri de rachete, centrale nucleare, bombe, arme, armuri, și mai mult.

Mall este necesar pentru a menține relațiile comerciale și economice. La un moment dat poate fi configurat pentru licitație 10 posturi, și să cumpere până la 60. Marfa sunt resurse, cum ar fi aur, muniție, ulei și alte producția internă.

Banca vă păstrați economiile și valori diferite. Plus obține un procent din investiție.

Mine este un loc de dezvoltare și producție de puțuri de petrol în joc o resursă foarte valoroasă.

Uzine da posibilitatea de a produce propria lor lucruri originale și aduce venituri considerabile la proprietarul său.

De la fabrici din astfel de exploatații trebuie să fie de specii de

Ulei

Militară

Arms

Și, desigur, case și barăci sunt necesare pentru a organiza populației civile și militare.

După cum puteți vedea, Desert Operațiuni on-line joc fiecare clădire determină funcția sa. Numai în cazul în care există obiecte de date suficiente și dezvoltarea lor, s-ar putea simți că sunteți gata pentru o acțiune militară.

Joaca Desert Operations va trebui să se apere împotriva atacurilor de a ataca inamicii și de a câștiga înapoi pe teritoriul rivalilor. Construi o armată puternică de unități diferite. Structura de trupele tale pot include tancuri, avioane, infanterie, marina. A unități specializate, concepute pentru moșii de apărare. În total, joc online Desert Operațiuni acumulează 38 de tipuri de unități. Toate acestea sunt unice. Fiecare are punctele sale forte, dar, de asemenea, oarecum vulnerabil. Pentru a asigura calitatea muncii lor, și există, pur și simplu, trebuie să creați anumite condiții. De exemplu, pentru a asigura combustibilul necesar pentru fiecare soi diferit de unități disponibile pentru a avea grijă de clădirile respective.

Înainte de a îndrăzni să atace inamicul selectat, face o recunoaștere. Jocul este o funcție de spionaj. Există sateliți speciale și avioane stealth. Doar o acțiune bine planificată și deliberată va reuși! Joaca Desert Operațiuni - înseamnă a demonstra capacitatea lor strategic de a folosi potențialele prerogativelor de conducere intelectuale. Și mai mult forța este aplicată, dulce va fi o victorie! Adversar învins este obligat să dea 33% din clădirile care produc resurse. Doar imaginați-vă cât de mult distractiv va învinge dușmanul!

Resurse - acesta este primul asistent în dezvoltarea puterii militare. Petrol și diamante în acest sens literal de neînlocuit. De asemenea, nu se poate face fără kerosen, muniție, combustibil, de aur și de bani, desigur.

Pentru a simplifica supraviețuire în lumea dură a Operațiuni Desert, aliații podyschu. Creați-vă propriul sau se alăture alianței deja format. Întreține relații de prietenie între alianțe, și simt cât de mult mai ușor ar fi soluția la multe probleme.

Joaca joc online Desert Operațiuni poate, evoluează fără restricții. După ce a atins un anumit număr de puncte, du-te la noi nivele de joc. Inițial, jocul oferă un asistent virtual. El va fi în măsură să precizeze că în cazul în care mai bine pentru a construi pe teren dvs. de teren, pentru a oferi indicii utile despre diferitele acțiuni. Novice poate asimilat cu ușurință, fără teama de atac din partea. Evolueze în liniște până când până când veți obține 2000 de puncte. Asta e atunci când imunitatea se termină. În cazul în care devine agresor înainte de atunci, feriți-vă de adversar răzbunare. Țineți minte că, cu cât nivelul tău, este mai mare nivelul de inamic. Jocul este conceput astfel încât dezvoltarea ta are loc în paralel.

Joc online Desert Opera nu va lăsa pe nimeni indiferent strateg!

Mai degrabă, să devină un membru al jocului și de a participa la concursuri intelectuale multi jucatori! Să avere zâmbet, și vă puteți bucura de plăcerea de realizările lor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more