Marcaje

Destinul 2

Nume alternative: Destinul 2

Destinul 2: omenirea este în pericol.

Trei companii americane (Bungie, High Moon Studios și Visari Vicarious) lucrează pentru a face jocul Destiny 2 continuarea perfectă a primei părți. Proiectul este prezentat în planul genului sci-fi, în care un shooter multiplayer de la o persoană de conducere este perfect aranjat. Platformele pe care Destiny 2:

vor fi disponibile pentru a juca
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK pentru Windows

Timpul principal care pătrunde în produsul de jocuri este revenirea pozițiilor pierdute. Acest concept este destul de extins și include putere, arme, posesiuni și altele asemenea. d. Autorii povestirilor de pe computer îi place să pună omenirea în pragul dispariției, forțându-i să caute o ieșire din ultimele forțe. În această situație, devine imediat clar că lupta care se află în față este frenetică, crudă, lungă. Ceea ce se întâmplă îl ia pe jucător în viitorul îndepărtat, când tehnologiile și-au atins înălțimi semnificative, dar au devenit, de asemenea, cauza morții.

Supraviețuiesc cu orice preț.

Download Destiny 2 poate fi în toamna anului 2017, iar cei care reușesc să pre-comandă, vor primi elemente suplimentare de joc, conținut, acces la extensii ca bonusuri. Acum, oricine se poate familiariza cu caracteristicile jocului, începând cu complot. Oamenii și-au stăpânit de mult spațiul, după ce au primit noi probleme în afara beneficiilor. Sa dovedit a fi nu mai puțin dușmani decât pe Pământ, printre care armata lui Goul este renumită pentru cruzimea sa deosebită. Nu a pierdut niciodată, dar poate aceasta este slăbiciunea ei, pentru că este prea sigură de ea însăși. Legiunea Roșie atacă și devastă lumea, iar acum obiectul ei a devenit ultimul oraș în care mai rămân persoane. Gardienii care-l păzeau și-au pierdut forțele unice care i-au permis să țină ceasul. Acum oamenii și-au pierdut ultima speranță de protecție și sunt forțați să părăsească orașul, fugind.

Dar există mereu suflete curajoase care nu vor să se împotrivească agresorului. Ei sunt gata să se revolte, adunând cât mai multă putere. Începând cu jocul Destiny 2. Trebuie să apelăm la rămășițele forțelor împrăștiate prin sistemul solar pentru a le aduna împotriva lui Goul și legiunii sale. Numai prin utilizarea tuturor resurselor și, de asemenea, prin învățarea de a acționa împreună, va fi posibil să vă întoarceți propria casă și tot ceea ce a fost luat. Pentru a face acest lucru, veți avea o selecție uriașă de arme, iar dezvoltatorii au ținut cont de solicitările jucătorilor și au anulat un set de caracteristici aleatorii. Dacă a fost nevoie de zile și săptămâni pentru a-și îmbunătăți performanțele, acum vă puteți concentra pe îndeplinirea misiunii, știind că arma nu vă va dezamăgi.

Printre locurile care trebuie vizitate:

  • Nesus Planeta Lumii. Pe ea puteți găsi comori reale. Locuitorii săi și-au transformat locuința în lumea mașinilor, care se găsesc în interiorul și la suprafață.
  • Un satelit al lui Jupiter. El este interesat atât de oameni cât și de mașini de pe planeta Nessus și trebuie să fie protejat de invazia Legiunii, care caută o nouă sursă de putere aici pentru viitoarele cuceriri.
  • Titan acoperit cu satelit de apă de Saturn. Din adâncimi, dovezile despre rasa umană sunt ascunse aici și acolo. Numai satele mici și barjele de construcție sunt încă la suprafață. Cu toate acestea, sub ele în apa întunecată se ascund ceva teribil.
  • Orașul ultima așezare a oamenilor de pe Pământ. Este construit sub Wanderer, care îl hrănește cu energia sa și servește drept protecție împotriva inamicului.

V Destinul 2 în fața "Avangard" veți găsi un aliat puternic, care este condus de un trio de păzitori, oferind armatei cu echipament. Liderul lor Cade 6, care a decis să devină un rătăcitor, și acum rătăcește deșertul. Alăturându-l, așteptați aventuri periculoase.

 

Destinul 2