Marcaje

Diablo Nemuritor

Nume alternative: Diablo Nemuritor

Lupta eternă a îngerilor și a demonilor pentru lumea muritorilor continuă

Jocul mobil

Diablo Immortal a fost anunțat acum câțiva ani. Și, în sfârșit, am așteptat asta. Lansarea jocului a avut loc la începutul verii anului 2022 și deja mulți jucători din întreaga lume au putut să se cufunde în noua istorie a lui Diablo. Dezvoltarea a implicat nu numai Blizzard Entertainment, ci și gigantul chinez de jocuri NetEase. Evenimentele au loc între a doua și a treia parte a jocului. Lumea este sfâșiată de războiul etern dintre bine și rău. În fața ochilor tăi, orașe și orașe colorate sunt atacate de murdărie și de strigoi. Va trebui să-ți aduni toată voința într-un pumn pentru a începe lupta.

Personajul principal din Diablo Immortal poate fi:

  • Barbarian este un războinic feroce care apără țara strămoșilor săi. Dezlănțuiește atacuri corp la corp vicioase asupra hoardelor de demoni. Corp la corp, daune fizice.
  • Vrăjitorul este un vrăjitor apostat care își leagă și își distruge inamicii cu combinații puternice de vrăji. Daune magice la distanță.
  • Necromantul este un maestru al vieții și al morții, uzând inamicii cu atacuri cu schelete și vrăji întunecate. Invoca creaturi, daune magice.
  • Călugărul este un evlavios artist marțial. Dă putere atacurilor corp la corp cu putere divină și cheamă Cerurile să se protejeze pe sine și pe aliații săi. Corp la corp, daune fizice.
  • Demon Hunter - Un răzbunător fără milă care atacă demonii cu săgeți și explozibili, folosește și dispozitive mecanice. Mișcarea constantă pentru a rămâne la îndemână. Daune fizice la distanță.
  • Cruciatul este un apărător ferm al credinței în armura grea. Reține atacurile inamice cu magie ușoară și lovește demonii cu foc arzător. Meee, daune hibride.

Fiecare dintre personajele din Diablo Immortal are propriile sale avantaje și dezavantaje. Dacă ați mai jucat jocuri de rol similare înainte, nu vă va fi dificil să alegeți un erou pentru stilul dvs. de joc. Și pentru toți începătorii, vă sfătuim să alegeți un barbar - el este cel mai ușor de gestionat și destul de puternic.

Caracteristici Diablo Immortal

Jocul are atât o campanie principală cu o poveste, cât și misiuni secundare. Trecând pe lângă ele vei primi experiență, aur, piese de echipament (fier vechi), upgrade-uri pentru temnițe și artefacte valoroase. Pe lângă campanie, temnițele (dungeons sau rupturi, așa cum le numesc și jucătorii) sunt o componentă importantă a jocului. Sunt de diferite tipuri, principalele sunt Portalul Antic și Turnul Uitat. Sunt fie singuri, fie în grup. Într-un grup, vei obține mai multe puncte de experiență, aur și resturi. Vă rugăm să rețineți că aveți posibilitatea de a îmbunătăți calitatea și cantitatea articolelor primite prin consolidarea portalului cu embleme. Agricultură fără avantaje nu vă va aduce la întâmplare pietre prețioase legendare, rune și jar sclipitor. Cu amplificare – dimpotrivă. Pentru a folosi steme sau nu - răspunsul este evident.

Cum să obțineți embleme în Diablo Immortal? Există mai multe moduri:

  1. cumpărați cu bani reali dacă nu doriți să pierdeți timpul intrând în joc;
  2. obțineți o stemă pentru a vă conecta la joc în fiecare zi;
  3. embleme de schimb pentru moneda din joc obținută din realizări.

După cum puteți vedea, dezvoltatorii nu s-au străduit din greu și au lucrat la obținerea acestor steme și pentru finalizarea misiunilor. La urma urmei, pe măsură ce progresezi prin joc, realizările vor fi din ce în ce mai puține. Moneda va fi mai rară și mai scumpă, obținerea unei steme rare va deveni și mai dificilă. Și trebuie să recunoașteți că pentru a intra în joc o dată pe zi pentru a primi o stemă nu este deloc nimic. Din această cauză, mulți jucători l-au numit pe Diablo Immortal un joc cu plata pentru câștig. Deoarece nu puteți obține pietre încrustate fără embleme, nu puteți obține bonusuri puternice fără pietre și fără bonusuri nu puteți crește nivelul și vă pierdeți interesul pentru a juca.

În orice caz, depinde de tine dacă Descarcă gratuit Diablo Immortal sau nu. Cu siguranță merită încercat, pentru că aceasta este o nouă poveste din universul tău preferat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more