Marcaje

Diablo 2

Nume alternative: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 joc este o continuare a primei părți a jocului Diablo. Acest joc este conceput în stilul de acțiune.

La începutul jocului va trebui să alegeți clase de caractere urla, fiecare dintre care este caracterizat de propriile abilitati si caracteristici. Pe parcursul jocului va trebui să dezvolte caracterul său, pentru a crește performanțele sale. Obiectivul principal al jocului este de a distruge monstru numit Diablo. După ce-l distrugi, vi se va oferi posibilitatea de a juca la un nivel mult mai complex.

Descarca Diablo 2 Puteți de pe site-ul oficial al jocului sau cu un fan site. Poti juca, de asemenea, Diablo 2 download gratuit prin intermediul fișier torrent.

, Puteți înregistra gratuit la Diablo 2. Să se înregistreze on-line, trebuie să specificați:

1) numele și sexul său.

2) Adresa de e-mail și data nașterii.

Diablo 2 Caracterele sunt împărțite în șapte clase. Juca Diablo 2 puteți folosi unul dintre personajele:

1) Amazon - are puteri magice, știe vrăji. Atunci când nivelul de sănătate crește mai repede decât mană. Brațele ei - sulițe, săgeți, arcuri și săgeți.

2) Necromancer - este un personaj care are necromancy. Acest lucru îi dă posibilitatea de a apela la moarte: schelete și golemi. De asemenea, el poate folosi blestem care poate slăbi adversarii. Ei au un nivel ridicat de energie și de calificare, cu toate acestea, sunt la un nivel scăzut - vitalitatea și puterea. Mann crește mult mai repede decât de sănătate.

3) Barbarian - este un personaj care utilizează o bătălie luptă plânge. El este puternic numai în corp la corp. Cel mai bine este de a face față cu două arme puțin o dată. Barbar poate distruge inamicii și de a aplica lor super-jumping. Energia este slabă, dar puterea și vitalitatea sunt la un nivel înalt. Asistența medicală este în creștere mult mai repede decât numărul de mana.

4) Paladin - este un personaj care are aura. În scopul său include aura de protecție și ofensator. Armele sale sunt lovituri puternice. Palladin au puțină energie, dar puterea și vitalitatea contrariul. Sănătate și griș de fapt crește în mod egal.

5) Sorceress - este un personaj care are elementele. Ea este supusă: fulger, incendiu și rece. Putere foarte mare la energia Sorceress și agilitatea. Cu toate acestea, forța și vitalitatea sunt la un nivel scăzut. Mană de două ori decât numărul de sanatate.

6) Assassin - este un personaj foarte dificil. Aceasta poate provoca capcane umbra lui și set cu vrăji lor. Asistența medicală este în creștere mult mai repede decât numărul de mana.

7) druid - este un caracter universal. La comanda lui sunt animale și păsări. El poate transforma în bestii. În afară de el obiectul a două elemente: foc și rece. Griș creste mult mai repede decât de sănătate.

Și astfel a începe să joci, ai nevoie de la primul Diablo 2 client joc download, și apoi instalați-l. Și apoi, jocul Diablo 2 vă va oferi o mulțime de emoții de neuitat pe care le pot partaja cu prietenii tăi.

Joc Diablo II - numai pentru gameri reale, curajoase.

 

Diablo 2