Marcaje

dino Storm

Nume alternative: Dino Storm

Dino Storm online - gratuit browser-based joc multiplayer despre dinozauri. Creator de acțiune spectaculoasă este o companie splitscreen Studios. Ce este atât de interesant ne-au pregătit dezvoltatori? Înainte de a apărea imagini captivante în 3D cu animale sălbatice și rătăcire în jurul valorii de cowboy cartier dinozauri împovărate. Puteți sta cu mândrie pe unul dintre dinozauri și manipula arma cu laser concepute pentru a proteja împotriva dușmanilor. Călătorie Dinovillyu promite să fie fascinant. Mergând pe o expediție, ar trebui să fie bine pregătiți, pentru că pericolul poate sta în așteptare la fiecare pas. Vei vizita diferite locuri, să învețe mai multe canioane. Pe drum sa întâlnit clanuri bandit cu care să lupte shlestnutsya. Astfel, veți câștiga o reputație fantastic în rândul locuitorilor din lume. De asemenea, drumeții vă va aduce mai multe aventuri incitante în afară și a profiturilor. În mediul, este întotdeauna posibil pentru a face rost de lucruri de valoare. Pradă găsit puteți fie să se folosească conform destinației, sau de a vinde la o revenire în oraș și să devină și mai bogat. Acumula aur, face feat și să încerce să câștige recunoașterea și vine mereu cele mai bune oră ta! Este posibil ca în timp, va deveni șerif al orașului și să facă toate visele tale!

Pornire gameplay-ul permite Dino Storm înregistrare. Odată ce este terminat, sunt transportate la locurile de joc colorate. De altfel, procesul de înregistrare este destul de simplu. Trebuie să introduceți în domenii speciale de e-mail și parola. Apoi să ia termenii de utilizare și faceți clic pe "Înregistrare". Puteți crea un cont pe site-ul oficial al jocului sau de a intra în ea prin intermediul rețelelor sociale disponibile (Facebook, VKontakte, e-mail ru, colegii de clasă, twitter). Începe să joci Dino Storm ar putea fi oricine. Cerințe de sistem sunt mici și astfel sunt potrivite pentru gameplay-ul de calculatoare, chiar cu parametrii de mediu. Deci, grăbește-te să se alăture!

Deci, jocul Dino Storm vă permite să crească propria dragon și de a gestiona aceasta. Asta e ceea ce ai prefera în primul rând. Dar, treptat, se va deschide o perspectivă ispititoare. Din moment ce aproape Dinovillya fi mai multe mine de aur va veni o vreme când te simți puterea de a prelua una dintre ele. Imaginați-vă cât de multe pot permite, obtinerea de aur-te! Dar în timp ce acest lucru nu este posibil, și puteți face jafuri banale. De altfel, în cazul în care Get Rich înșiși ar trebui să se abtine de la hoți. Vă va face, de asemenea, de mers pe jos de util, în care are toate bune. Și vei avea toate sansele pentru a apăra clădirea în litigiu și în cele din urmă a devenit tabăra postavitelnogo proprietar acumula avere plus se bucură de o reputație excelentă. Orice ai făcut, începând cu Dino Storm joc, puteți face acest lucru cu prietenii tăi. A crea un clan si uita totul despre singurătate. Cred că împreună nu numai interesant, dar, de asemenea, mai fiabile. Ei bine, cum nu poți spune că ar trebui să depună eforturi pentru a face o carieră. Desigur, dacă nu aveți ambiții, arunca un astfel de risc, și doar se bucure de viață de creaturi preistorice. Dar dacă ideea este de a urca pe ceilalți jucători ai atrage, să depună eforturi pentru a câștiga mai mult recunoaștere și încercați să executați pentru Sheriff. Cine stie, poate ai noroc? Ridicat mesaj implică unele privilegii. Du-te pentru ea!

Și, desigur, ar trebui să spun câteva cuvinte despre dinozauri. Printre acestea sunt carnivore și ierbivore. Fiecare dinozaur este unic, dar a devenit proprietarul de nici una dintre ele, va monitoriza parametrii, cum ar fi viabilitatea, forta si rezistenta. Am lista de specii de dinozauri, care sunt disponibile pentru îmblânzirea. Acest Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid și Parazaurolof. La plimbare cu unul dintre ei - un tratament unic! Și o altă surpriză, crește șansele de un dinozaur permis de implanturi. De exemplu, de ce să nu folosiți vitalitatea implant, puterea, agilitatea, rezistenta, sau un alt?

Puteți începe Dino Storm juca online, gratuit acum pentru a experimenta fiorul. Jocul este foarte multiple fațete, divers, dinamic și captivant. Și în scopul de a verifica acest lucru, trebuie doar să viziteze această lume de jocuri! Experiențe plăcute!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more