Marcaje

Dezonorat

Nume alternative: Dezonorat

Joc dezonorat - un joc pc unic creat în genul - acțiune. Jocul a fost lansat în 2012, anul și în câteva zile, răspândite în întreaga lume! În acest joc o placere de a juca, este foarte interesant în acest spațiu joc, incredibil de fascinant și interesant părea orice poveste gamer. Dezonorat demn de toată lauda. Baieti joc pc dezonorat inventat si dezvoltat compania lor - Arkane Studios. Publicat in aceasta companie joc - Bethesda Softworks. Dar editor în Rusia, a fost compania - 1C-SoftKlab.

Acest joc este vizează un public larg. Dacă joci acest joc o dată, vrei mai mult și mai mult, mai mult și mai des în acest joc spate. Deci, ce este despre acest joc care a adunat milioane de avere la compania care a inventat și colectate de la ecrane de monitorizare miliarde de oameni din întreaga lume? Vă vom spune: povestea este atât de simplu și complex. Acesta este umplut cu lupte interesante și încăierări între diferite personaje ale jocului. Terenul în sine în acest joc nu poate fi comparat cu nici un joc, acest joc este independent. Nu analogic, nici un joc, care dintr-o dată ar putea observa jocul dezonorat. Toate evenimentele din joc sunt construite sumbru, și cum ar putea fi altfel - Milioane de oameni din diferite orașe și localități suferă ciuma. În orașe nu lanț obișnuit de viață, oamenii nu mor, nu sa născut. Nu este un alt ciclu - unii oameni se îmbolnăvesc de ciumă, mor și sunt înlocuite cu oameni noi sunt infectate. În toate acest haos universal, probabil din greșeală, omorând Insulele imperiu amantă. Această crimă a avut loc în capitala central al imperiului. Pentru că uciderea amantă Domnul bodyguard a fost grav avariat, este pur și simplu încadrată. Principalul nume de personaj - Corvo Atta. Este acest Domn. Singura speranță de salvare, tineri amanta moștenitoare Emily - răpit. Jocul începe cu faptul că te trezești în pantofi de Corvo. Veți vedea că ești în spatele gratiilor în închisoare în cazul în care trebuie să scape. În primul rând se pare că jocul foarte strâns, dar totul se schimbă după primele ore de joc, atunci când începe să sugereze.

În dezonorat incredibil de distractiv pentru a juca. Povestea în sine este doar gândire bine, recreat în timp ce spirit. Fiecare jucător va simți evenimentele teribile care au lovit această lume de joc. Joc dezonorat este unic prin faptul că este destul de plictisitor. Este într-adevăr o mulțime de distracție și de lucruri foarte insidioase, care vor dori să meargă.

Întotdeauna pe internet dezonorat video, acesta va ajuta și mai mult pentru a descoperi acest joc unic, și apoi puteți descărca dezonorat. Du-te la site-ul oficial al jocului (http://www. dezonorat. com /), atunci si tu poti gasi o multime de lucruri interesante.

În cele din urmă, vreau să spun că acest joc nu va lăsa pe nimeni indiferent. Noi, desigur, toate sunt în așteptare pentru continuarea acest joc unic nou. Deranja un pic și va trece în acest fel în joc până la capăt! Ai putea să te copleșească! Amintiți-vă un singur lucru pe care cetățenii fără tine nu va face față cu nenorocire, care le-a înghițit! Mult noroc in acest joc! Începe!

 

Dezonorat