Marcaje

Divide & Conquer

Nume alternative: Divide and Conquer, D & C

Ai adora tot legătură cu cosmosul? Apoi Împărțiți & Conquer Online creat doar pentru tine! Stele locală nu este prea sumbră și, în plus, nu este disponibil. Pentru că, în cazul în care există oameni care nu se așteaptă pace și liniște. Și să împartă și să cucerească joc online dovedește această stare de lucruri deja un nume.

Astfel, cerințele de sistem:

• sistem de operare modern (XP, Vista, Windows7);

• Rezoluția ecranului de 640 * 480, la un minim va fi cel mai bun de până acum, 1024 * 768,

• Un browser web moderne (Opera 8 sunt ideale. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Conectarea la Internet printr-un modem sau GPRS.

Pentru a începe să lucreze la planurile grandioase pentru a captura spațiu, trebuie în primul rând, pe site-ul oficial al jocului, trece etapa decalajului de înregistrare și să cucerească. Nu va trebui să completeze formularul standard:

• specifica numele,

• parola;

• un e-mail validă;

• gen și data nașterii dumneavoastră.

Dupa cursa de pornire stabilit. Înregistrare în diviziunea și cuceri joc oferă posibilitatea de a deveni un membru al uneia dintre următoarele naționalități: Fatas, Tehnici, noi oameni, Wanderers, Grayers, negri Watchers, Stones Rage. O descriere de fiecare dintre ele pot fi găsite chiar la fața locului. Pentru a începe cu este mai bine să alegeți un standard de rasă umană - noi oamenii. Mai târziu, puteți să-l transforma (și oricare din cele de mai sus), după cum doriți, și de a lua astfel oamenii tăi, unic. Având în vedere că jocul Divide & Conquer Online permite în mod oficial pentru a crea pentru sine nenumărate conturi va fi imaginatia ta, în cazul în care chefuri. Apropo, doar atât în ​​Divide and Conquer Online este recomandat pentru a crea primul aliați - în fața ta, ca să spunem așa. În caz contrar, puteți elimina destul de repede.

După ce ați decis pe și a înființat rasa, divide și cuceri înregistrare pas poate fi considerată completă. Următorul pas - alegerea de "acasă" în lume. Cei care doresc să își creeze propriul imperiu, mai bine se stabilească în periferie. În orice caz, la dispoziția dumneavoastră de la început doar un mic grup de unități: guvernator, o unitate de auto-apărare, coloniștii, explorare trei sondă și de transfer de la zbor. "Începe să joace Divide joc on-line și să cucerească" implică un "găsi o planetă potrivită." În primul rând, folosiți sondele, și doar apoi încărcate în naveta și du-te la dezvoltarea planetei. De altfel, această căutare se poate efectua mai mult de o zi. Pentru incepatori cea mai practică opțiune ar fi planeta cu cea mai mare suprafață, ceea ce înseamnă mai multe resurse, oameni și bani.

Pentru a începe jocul Divide and Conquer Online este recomandat să se familiarizeze cu caracteristicile de bază și normele stabilite în același loc - site-ul oficial al acestei strategii turn-based. Este aici că veți afla în detaliu despre resursele proporționale (minerale, energie, organice), bonusuri speciale de joc și condițiile climatice ale planetelor cu persoane alese de dumneavoastră. De trei ori pe zi, se calculează mișcare. Deci, de două ori pe zi, intră în joc divide și regula ar fi suficientă.

După cum sa menționat mai sus, Divide joc on-line și a cuceri foarte nume explică faptul că prioritățile jucători trebuie să fie plasate în imediata apropiere a relațiilor diplomatice. Fanii de intrigi politice vor descoperi o gamă largă de activități care să acopere relația și "război uniune-neutru" și "suzeran-vasal."

Total: Joaca Divide and Conquer, cu siguranță v-ar fi interesat, în ciuda unor neajunsuri neimportante, dând impresia de un val de dezvoltatori. Dacă vă uimi noapte spațiile cerești, să încerce să joace în valoare oricum. Un alt avantaj incontestabil: Împărțiți și Conquer joc online absolut gratuit! Deci ... noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more