Marcaje

DK Online

Nume alternative: DK Online

Joc DK Online - joc multiplayer role-playing este fantastic. Realizatorii săi, compania coreeană Aeria Games, ți-a dat lumea fabuloasă a jocului. Desigur, aici nu este fără lupte și cuceriri încuietori. Totul se bazează pe basm, a căror divulgare este prezentat pentru tine pe site-ul. Gameplay-ul are loc în joc DK Online on-line.

La începutul jocului, pentru binele jocului, vă recomandă pentru a verifica respectarea de computer și cerințele de sistem medii simple:

· Setărilor de PC-media;

· Conexiunea la Internet;

· Keyboard;

· Mouse-ul.

Aici acum standuri pentru a crea contul dvs., va trebui să emită în joc. Înregistrare DK Online nu ia mult timp și pot cauza probleme. Mai important, de a consilia, verificați informațiile pe care le oferă

1

. Vizitati site-ul oficial al jocului Dragon Knights Online;

2

. Du-te la - juca gratuit pentru versiunea beta;

3

. Pot alege să se înregistreze printr-o rețea de socializare Facebook,

4

. Dacă vă decideți să continue înregistrarea aici, faceți clic pe linia de unde am întreb, dacă aveți un cont,

5

. Furnizați adresa dvs. de e-mail valida,

6

. Pentru a selecta luna, ziua și anul nașterii dumneavoastră,

7

. , Introduceți codul în fereastra specificat, care este listat alături;

8. Tap - joc.

Cererea dvs. de a juca în versiunea beta a fost expediat. Așteaptă nu ai mult timp.

Când vine momentul să joc DK Online, trebuie să alegeți un erou. Compoziția de orice clasă și rasă introduceți. De partea cui va lua. Creatorii, jocul DK Online, sunt alocate pentru patru curse: Lycan, Elf, umane și Felynx. Și aceste patru clase:

  • Sorceress;
  • Warrior,
  • Paladin;
  • Shadowmage.

Sorceress - revoluționari reale, care posedă magia de dragoni vechi. Cu agilitate devastat pe dușmani, oferindu-le un impact puternic asupra magia lor. Păstrează inamicii de la distanță.
Warrior - joacă un rol important în luptele. Puternic pe linia frontului, luptă până la capăt. Mai puternic corp la corp războinic.

Paladin - luptători sfinte lângă lupta, sunt gardienii Luminii, cred în zeița Dione. Lupta cu sabia și scutul. Provoca daune greu de magie alba. Au o armura buna.
Shadowmage - au magie, dar acest lucru nu este un dragon, și particularitate sale. Lupte mai bine de la distante mari.

Atunci când alegeți o notă de rasă care acestea nu corespund toate clasele, care este, atunci când aleg o cursa, poti fi doar în anumite clase.

Puteți crea castel dumneavoastră, care vă va apăra de monștri teribile pe parcursul gameplay-ul. Dacă dintr-o dată nu locuiesc în luptă, castelul intra in posesia unui alt facțiune. Și lupta pentru castelul poate fi reluate săptămâna viitoare. Monștri nu ucide mult. Experiență da aproape nimic, pentru uciderea unui cuplu de zeci de mafioti.

Joaca jocul on-line DK Online destul de distractiv. Acest joc a reușit să atragă o grafică de înaltă calitate, ușor de utilizat, și este un paradis pentru iubitorii de imagini frumoase fantastice din elfi și vârcolaci. Bine ati venit jucatori de diferite categorii de vârstă.

Knights Dragon Online joc este în așteptare pentru tine !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more