Marcaje

Devil May Cry 4

Nume alternative: Devil May Cry 4

Joc Devil May Cry 4 - presă, care a avut loc 09. 07. 2008 Este un amestec ciudat de trei genuri - aventură, thriller și Slasher mișcări aromate pe locațiile și RPG-uri (referitoare la deschiderea de noi competențe). Gameplay-ul Devil May Cry 4 este, de asemenea, împărțită în trei părți: lupta în sine direct, luptele sef și în mișcare.

Dacă vă decideți să Devil May Cry 4 download, instalați jocul pe PC-ul dvs. și începeți să jucați, veți afla că complot jocului se dezvoltă după cum urmează: centurion Sparda cade în fata pământ și răzvrătiți împotriva puterilor întunericului, Domnul a armatei învins Mundus. Cavaler Sparda curând se duce la lumea interlopă. După ce pleacă fiul său Dante, care arată ca un om, dar are agilitatea și are demonul putere. După ce demonii ucis mama lui, Dante găsește lucrarea vieții lui - de a eradica răul.

Iubitori de jocuri, începând cu Devil May Cry 4 joc vor vedea că dezvoltatorii au decis să înlocuiască această parte a jocului protagonistului. Acum, toată lumea va fi capabil să joace pentru personajul principal numit Nero, care este un Cavaler al Ordinului.

Jocul are o monedă (Suflete Mândru), care este un anumit număr de puncte sunt acordate după trecerea unui nivel. Pentru aceste puncte, puteți cumpăra noi combo-uri sau de a crește puterea disponibilă - fără să-l uneori imposibil pentru a termina jocul. Deci, ar trebui să încercați să fie repartizat la sfârșitul de misiuni mai multe puncte.

Joc Devil May Cry 4 buc izbitoare orice gamer saturația culorilor și paleta bogată. Grafica sunt atât de bine încât, chiar povestea rolele, sa decis să facă totul de pe motor de joc. Jocul acționat peisaj minunat, minunat viscol făcut acoperit mare cerul treptat.

Un alt avantaj al acestui joc - a dezvoltat și a introdus o animație facial minunat, în care sunt realizate profesional și efectul de orbire absolut relevante, combinate cu jocul de lumini și umbre pe fețele personajelor. Toate acestea asigură încă o dată, utilizatorii că acest joc este aproape perfect în genul său. Compania-dezvoltator Capcom a făcut tot ce este posibil pentru copilul lăsat mult în urmă toate rivalii sai.

Jocul are

• patru nivele de baza de dificultate (de la foarte usoare la grele: Man, Demon Hunter, fiul lui Sparda, Dante Must Die)

• trei niveluri bonus de dificultate ("Black Knight", cu o mulțime de dușmani și de "rai sau iad", în care personajele mor de la un hit).

Inovarea este, de asemenea, faptul că, în Devil May Cry 4 nu a fost un mod de practică, care pot fi aplicate în practică în calitate de greve și combinații separate de mai multe metode de luptă. Biciuire băiat joc soldat demon.

Nu este Devil May Cry 4 caractere

• Dante - protagonistul jocului,

• Virgil, fratele geaman al lui Dante,

• Kate - misterios fata de mediu;

• Lilith - hostess club de noapte, dragă Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - tatăl lui Dante și Virgil;

• Eva - Mama Dante și Virgil;

• Phineas - demon ajutor Dante.

Dacă încă nu au decis dacă să descărcați acest joc, cere pe internet Devil May Cry 4 video, văzând că acesta va fi mai ușor să ia această decizie. Apropo, dezvoltatorii făcut-vă că jocul poate fi jucat nu numai pe PC-ul, creând o versiune de Devil May Cry 4 Android. Deci, acum, acesta poate fi instalat, de exemplu, și tabletă.

Joaca si distreaza-te! La urma urmei, Devil May Cry 4 are gameplay-ul excelent, personaje dezvoltate și grafică mare.

Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more