Marcaje

Doc & Dog

Nume alternative: Doc & Dog

Doc & Dog joc, care este ideal pentru o distracție fără griji și relaxantă. Printre om de știință nebun și prietenul său cu patru picioare vesel, puteți uita de toate problemele și melodia într-un mod pozitiv. Proiect poate juca în orice moment liber. Având în vedere că cererea este conceput pentru dispozitivele mobile și portabile care rulează pe Android și iOS, apoi Doc & Dog cmogut te înveselească în orice moment - și în metrou, pe drum spre locul de muncă, și un tub prelungit. Cantitate suficientă de umor lumina - ceea ce aveți nevoie pentru a stabili starea de spirit și a dezamorsa situația.

Simplu și un pic nebun Doc & Dog online are toate proprietățile necesare de joc de genul său. Un economizor permite doar taxa ei pozitiv pentru întreaga zi, și este încă nu sunt suficient de norocos pentru a trece orice misiune! În timpul jocului, va trebui să se ocupe cu profesorul, în mod clar nu este în sine și puțin câinele său mai adecvat. Revizuirea numai intro Doc & Dog on-line, veți muri de râs și de a face distractiv se uită la acest cuplu mic oarecum excentric. Pentru personajele principale, de altfel, dezvoltatorii pot scrie mulțumiri speciale - ei s-au dovedit atât de anturazhnye, dar, în același timp discret care joc, vreau să se uite la ei din nou și din nou. Aventuri amuzante și mai multe situații comice care se încadrează prieteni, lasa doar o experiență pozitivă și bună.

Pentru a începe gameplay-ul, va trebui să pre-descărca aplicația și instalați-l pe telefon sau comprimat. Pentru a instala Doc & Dog înregistrare va avea nevoie doar de magazine app oficiale - PlayMarket și AppStore. Dvs. de sarcină principală va fi de a dezvolta un plan de joc de a scăpa de doctor insulă nelocuită. De-a lungul jocului, va trebui să vizitați o mulțime de locații diferite: pentru a depăși deșert fierbinte și înot de mare largă, se plimba prin câmpiile acoperite de zăpadă și pajiști verzi. În același timp, toate culorile din joc a trecut atat de stralucitoare incat ochiul pur și simplu nu poate fi mulțumit.

Redare Doc & Dog va avea nevoie de destul de serios, și cât de diferit de la o grămadă de resturi de materiale pot fi obținute prin lucru pe mintea nu aeronave schema cedat? Ulterior, toate creațiile va fi capabil de a face schimb și de a îmbunătăți. Acest lucru va primi bonusuri suplimentare și bate apoi marca de înregistrare (puteți concura cu tine și prietenii din GameCenter). Fiecare joc nou începe pe aceeasi insula - în cadrul proiectului nu există niveluri. Cu atât mai bine creatiile voastre, cu atât mai multe bonusuri pe care le obține, astfel încât, prin urmare, sansa de mai bine vei primi în primul rând.

În Doc & Dog joc trebuie sa fie atenti la "ideile" - un fel de resursă de jocuri de noroc, care va îmbunătăți pentru achiziționarea de vehicule și alte instrumente utile și abilități. Dezvolta strategii proprii și să le pună în aplicare - salvarea medicul cu prietenul său patruped în mâinile tale!

 

Doc & Dog