Marcaje

osândă

Nume alternative: Doom 2016 Dohme 4, Doom 4 Doom 4

Igra Doom: rapid și fără milă.

V august 2007, John Carmack la turneul anual QuakeCon în The Dalles a menționat că el se gândea la dezvoltarea Doom 4. Și, pentru că a fost un anunț oficial, nu a fost inactiv doar fantezii în mai 2008. La QuakeCon 2008, John a spus că jocul Doom 4 va depasi seriile anterioare, în calitate, datorită reducerii ratei de cadre și a motorului de joc îmbunătățit, dar va reveni la forma sa clasică. Doom 4 a fost inițial un titlu de lucru, și sa presupus că mai târziu va fi subtitrat, dar acest lucru nu sa întâmplat. Mai mult, versiunea originală a fost redusă la un"Doom"simplu și concis. Angajate în id Software-ul de studio de dezvoltare, precum și problema de onoare acordat Bethesda Softworks, care dezvolta platforme pentru versiunea:

 • PlayStation 4
 • One Xbox
 • PK
data

Posledney anunțului, cu excepția video emergente a venit în iunie 2014 și descarcă oficial Doom 4 va fi în primăvară, potrivit previziunilor preliminare 16. 06. 2016 (data de lansare).

Procesul

Igrovoy.

Shuter de pe fața de conducere a devenit genului familiar pentru seria Doom. Erou fulger se mișcă rapid în spațiu, de cracare în jos, pe mulțimile de demoni, dușmani. În spatele lui, un arsenal militar, care nu afectează viteza de deplasare a personajului, și în orice moment, el poate schimba grele mitraliere, puști, bazookas, lansator de rachete, un pistol vârtej, grenade cu plasmă și alte impuscare jucării într-o singură mișcare. Există chiar și o armă super-tun de gauss, mătură inamicul trage un foc. Există, în treapta de viteză și arme albe, împreună cu ferăstrăul cu lanț pentru atacuri de aproape, și a slăbit, monștri răniți pot ucide cu mâinile goale. De la dușmani învinse picătură muniție și artefacte pe care eroul murături cu siguranță.

Protivniki, de asemenea, nu neajutorat, și au propriile lor arsenal, astfel încât sângele va fi mult. S-a turnat fi în spații închise și în zone deschise, și pentru a avansa în lumea jocului, este necesar, în plus față de fotografiere distras de locuri de muncă mici, dar unii, pentru a afla de unde puteți descărca Doom 4. Fanii jocului vor fi cu ajutorul"Doom SnapMap", pentru a pune în aplicare propriile lor cărți, folosindu-le într-o varietate de bătălii multiplayer, precum și a găsi noi care au devenit o tradiție înrădăcinată moduri:

 • Dominirovanie
 • Detmatch
 • Komandnaya arena
 • Zahvat flaga

Otpravlyayas războiul din Doom pe PC-ul, gata pentru mulțimile de demoni care încearcă să te zdrobesc cu greutatea sa. Nu ezita în alegerea mijloacelor trage, împinge, sparge, lacrimă și să urmărească inamicul. Rețeaua continuă să joace lupte, moduri familiare și noi, care se utilizează în mod activ orice arme de foc, de răspuns rapid, mișcarea instantanee în spațiu, precum și utilizarea unice de putere-up-uri vă permit să te transforma într-un demon, găsirea de noi oportunități.

Vygodnaya cumpăra.

V semn al anului care trece, sărbătorile viitoare și eliberarea noilor jucării, compania id Software se potrivesc de generozitate pentru jucători pe un cadou magic posibilitatea de a cumpăra seria de produse anterior, cu un colosal de 75% reducere. Cu toate acestea, pentru a cumpăra Doom 4 va trebui să plătească costul integral. Noi putem pre-comanda deja pe Doom 4, în funcție de țară și de reseller. Cerințe de sistem:

 • Operatsionnaya sistem: Windows 7/8. 1 (întotdeauna pe 64 de biți)
 • Pamyat 8 GB
 • Protsessor: Intel Core i5-2600K, cu o frecventa de 3. 3 GHz | AMD A10-7870K la 4 ° C. 1 GGts
 • Versiya: DirectX: 11
 • Vdeokarta: Nvidia GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7850 cu memorie de 2 GB
 • Upravlenie: tastatură, mysh
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more