Marcaje

Dota 2

Nume alternative: Dota 2

Dota 2 Online - joc multiplayer de acțiune-stil de strategie cu elemente de RPG modelul f ree-to-play . Deja după ce proiectul a devenit popular DotA, jocul a fost creat într-un client separat, care au fost introduse unele elemente noi pentru a îmbunătăți performanța. Aceste două jocuri sunt foarte similare. Bole, astfel că jocul Dota 2 a fost dezvoltat cu ajutorul unei persoane înainte de a lucra la primul proiect. Cu toate acestea, noua versiune are o serie de avantaje. Acestea includ built-in de chat voce, reconectați suport, prezența de zone teritoriale destinate pentru a separa jucătorii, sarcinile de formare pentru a ajuta la începători îmbunătățirea reprezentării vizualizare de acțiune. Deși mecanica de joc ca un întreg, nu a fost afectată. Înainte de produsul dvs. on-line, care poate deveni un utilizator, ca și în lume DotA joc, lupte echipa de plumb, încercarea de a distruge inamicul de baza. În Dota 2 on-line Există aceleași britanicii au permis să câștige experiență, dobândesc elementele necesare, pentru a dezvolta la cel mai înalt nivel de 25. Încercați să-l - ai, probabil, va fi îndeplinită!

Prima întrebare importantă pentru tine - e Dota 2 profil. Aceasta are loc după cum urmează:

- Introduceți un nume akkakunta;

- M-am gândit o parolă și se repetă în linia următoare,

- A raportat o adresă de e-mail, care este confirmat în câmpul de lângă,

- Selectați o întrebare de securitate și un răspuns este dat de ea,

- Introduceți caracterele din imagine,

- Pune o bifă decât se indică faptul că peste 13 de ani și sunt de acord cu regulile jocului (mai bine pre-citit prevederile acordului de utilizator).

La sfârșitul procesului de creare a contului, trebuie să apăsați pe "Create Account".

La a doua întrebare importantă - cerințe de sistem. Pentru gameplay necesită următorii parametri: Sistem de operare Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 martie. 0GHz / sau echivalent AMD, placă grafică compatibilă cu DirectX 9 (128 MB sau mai mult), ATI X800, NVidia 6600 (sau echivalent) Spațiu pe hard disk de 5 GB RAM și 1 GB. Cum au posibilitatea de a face - cerințe de sistem destul de iertătoare.

Deci, sunteți abia la inceput sa joc Dota 2 și tu cu siguranță ar trebui să învețe mai multe despre ceea ce să se aștepte de caracterul tău. După ce selectați un caracter și începe să-l gestioneze, va lua imediat parte la lupta împotriva adversarilor. Veți fi în echipa încearcă să distrugă clădirea principală a inamicului, și de altfel și ștergeți turnuri de apărare și ucide un număr foarte mare de britanici în picioare. În același timp, nu trebuie să uitați să se gândească la cât de mișto. Trebuie de a pompa în mod constant caracterul priobrketat arme de calitate artefacte bune. Și pentru a vă asigura că totul a fost corect, și să ia partea lor de aur, care este emis pentru participarea la echipa.

Gameplay implică o luptă între lumină și partea întunecată. Fiecare echipă este de până la 5 persoane. Echipe distribuite pe linii, pe care unitățile se vor confrunta cu adversarii. Scopul prețuit - pentru a avea timp pentru a distruge inamicii centrale, mai repede decat o fac cu a ta. Cine a fost primul - este câștigătorul!

Joacă Dota 2 - înseamnă să acționeze armonios, cu un efort ca-minded pentru a dezvolta parametrii caracterului său, pentru a consolida în continuare capacitatea de a discuta despre ceea ce se întâmplă cu alți jucători pe chat și de a lua doar o mulțime de placere din clasele interesante. Cuceri nivel după nivel, să ia premii binemeritate, să ia parte la meciurile de practică fac toate eforturile pentru a aduce succes la echipa, sau dacă nu doriți să tulpina, du-te cu fluxul și în cele din urmă încă ia ceea ce se datorează la sfârșitul bătăliei - indiferent de ceea ce faci, cel mai important, se bucura de toate! Joc Dota 2 invită pe toți să se alăture. Nu-mi place - nimeni nu va ține. Dar cel mai probabil nu se va confrunta cu dezamăgire. Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more