Marcaje

Wars draconice

Nume alternative: Wars draconice

Joc draconic Wars [_2_ ] - una dintre cele mai populare jocuri de carti de colectie on-line. Acesta este un joc tactic care transportă în epoca de dragoni. Jucatorii pot acționa ca un lider puternic al armatei de dragoni sau trupe umane, cât mai curând posibil pentru a câștiga măturat Hyperborea. Multe jocuri de cărți pro considerate pe bună dreptate DraconianWarsonlineодной dintre cele mai dificile. Pământ Hyperborea aparținut vechime la Dragons, dar a mers la țărm tehnocrați, care susțin că, atunci când terenul a fost în posesia lor. Controlul asupra terenului - care va aduce victoria pentru una dintre trupele.

In draconic Wars liber [ _3_] poate juca oricine. Nu cu mult timp în urmă, jocul a devenit disponibil pe Desura , unde costă 2.5 dolari. În scopul de a juca on-line draconic Wars [_1_ ] înregistrate necesar. Pentru a vă înregistra, trebuie să urmați link-ul « Intra sau Înregistrare », situat pe partea dreapta a ecranului.

1. Înainte de a deschide formularul de înregistrare în câmpul de sus, care « Nume "trebuie să specificați numele său.

2. Următoarea linie « Nume utilizator » arde alias de joc ( vă că aveți o pereche de idei).

3. În « E-mail » nevoie pentru a indica dvs. din viața reală electronic căsuța poștală.

4. Urmatoarele doua linii trebuie să specifice o parolă pentru a intra în joc și confirmați prin dublarea (în domeniile " [ _6_] Parola »și« Verificați parolă », respectiv).

5. Toate campurile marcate cu steluta sunt obligatorii, astfel încât câmpul « Reddit [_2_ ] " s Cod », fără un asterisc, puteți să-l lăsați necompletat.

6. Punerea fraza căpușă obligatoriu « I au [ _6_] citește și sunt de acord ... », sunteți de acord cu regulile și acordul de utilizare. În cazul în care înregistrarea nesloglasiya este completă și nu se poate a juca jocul on-line draconic Wars .

7. La sfârșitul completarea formularului de inscriere pentru a confirma "umanitatea" lor prin completarea câmpul « Tip [_3_ ] doi cuvinte CAPTCHA »furnizate de sistem.

8. Totul este completat? Faceți clic pe « Următorul ».

Acum, în cazul în care înregistrarea este finalizată, puteți începe jocul!

Tot în joc, există patru tipuri principale de carduri.

1. Pământului ( Unități ), care cuprinde stații terestre și aeriene. Fiecare parcelă este caracterizat prin putere, armura și abilitățile de luptă.

2. [] _2_ Arme. Aceste carduri ajuta să teren trupele în luptă.

3. Magic. Aceste hărți oferă posibilitatea de a folosi în luptă vrăji și farmece pentru a îmbunătăți clădiri, armata, pentru a obține excelența în luptă.

4. Disorder. Este neplăcut pentru carduri de adversarul care permit de a utiliza diverse trucuri, vrăji magice și farmecele pentru a rupe planurile inamicului.

In draconic Wars juca [ _3_] va fi interesant pentru toți. La fel ca cele mai multe jocuri de cărți, surprinde din primul minut și menține tensiunea de toți jucătorii, până în ultimele minute de luptă. În acest joc va fi capabil de a face noi prieteni cu jucători din toată lumea și practica de calificare de luptă. Acest joc provocator nu va lăsa pe nimeni indiferent. Grăbește-te să semneze și să încerce norocul într-o luptă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more