Marcaje

Dragon City Mobile

Nume alternative:

Dragon City Mobile Simulator de clădire oraș cu elemente RPG pentru platforme mobile. Jocul are o grafică colorată într-un stil de desene animate. Muzica este distractivă și toate personajele au o voce foarte credibilă.

Înainte de a începe, vine cu un nume sub care vei fi cunoscut în acest joc și alege un avatar pe placul tău.

  • Colectează o colecție de dragoni
  • Hrăniți și îngrijiți-vă animalele de companie
  • Îmbunătățiți-le abilitățile pentru a-i face mai puternici
  • Construiește un oraș în care aceste creaturi magice pot trăi confortabil
  • Creează o echipă de dragoni și dovedește lumii că dragonii tăi sunt cei mai puternici

Acestea sunt principalele misiuni din joc, dar de fapt este mai interesant.

Începe cu mai multe animale de companie și explorează lumea din jurul tău pentru a găsi dragoni noi.

Construiește un oraș pe insula ta în care tuturor le place să trăiască. Asigurați-vă că nu au nevoie de nimic. Hrănește-te și joacă-te cu ei în mod regulat. Antrenează-te și dezvoltă-le abilitățile, le va fi util în viitor.

Construiți o fermă pentru a crește suficientă hrană. Dragonii sunt animale mari și mănâncă mult, mai ales când cresc. Plantați câmpuri și recoltați culturi pentru a reumple proviziile de hrană.

Obțineți resurse pentru a construi și moderniza clădiri din oraș.

Există mulți jucători din toată lumea în joc, deveniți cel mai remarcabil maestru dragon dintre ei.

Încheind misiunile campaniei de poveste, vei avea ocazia să participi la lupte cu alți dragoni și îi poți îmblânzi pe unii dintre ei.

de bătălii au loc în modul pe rând. Trei dragoni din echipa ta se luptă pe rând cu același număr de inamici. Pentru a câștiga, trebuie să câștigi cel puțin două din trei runde. Adversarii se lovesc pe rând. Există și mișcări speciale care necesită încărcare, tu decizi în ce moment al bătăliei să le folosești.

Conversați cu alți jucători. Găsește noi prieteni printre ei sau aduce-ți prietenii la joc și formează alianțe. Finalizați sarcini comune.

Concurează-ți punctele forte în luptele PvP și obține o creștere a ratingului și premii valoroase dacă câștigi.

Pentru a vă aminti să jucați Dragon City Mobile în fiecare zi, dezvoltatorii au oferit recompense de conectare zilnice și săptămânale.

În sărbători și în timpul competițiilor sportive, participă la evenimente tematice și câștigă premii unice. Nu ratați ocazia, pentru că altă dată nu veți putea obține aceste articole de decor pentru orașul dvs.

Magazinul din joc vă va permite să vă completați stocurile de resurse și să obțineți noi locuitori în orașul dragonului pentru moneda din joc sau bani reali. Cheltuind o sumă mică, veți grăbi completarea colecției voastre de dragoni și veți mulțumi financiar dezvoltatorilor. Dar nu este necesar să faci asta.

Verificați în mod regulat actualizările. Jocul adaugă periodic noi niveluri și și mai mulți locuitori incredibili pentru colecția ta de dragoni.

Puteți descărca gratuit

Dragon City Mobile pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Dacă vrei să ai propriul tău dragon sau chiar mai mulți, instalează jocul chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more