Marcaje

Dragona

Nume alternative:

Dragona Online - fantastic multiplayer gratuit joc de rol cu ​​o poveste originală și grafică frumoasă moderne. Utilizatorii vor putea să se alăture eroi-Dragoni, care au capacitatea de a se conecta cu sufletul de un dragon. Astfel, Dragonnes transforma într-o formă de luptă puternic, care este contemplarea unul terifiant. Acești războinici sunt numite a lupta împotriva forțelor de Dzhurtanom Overlord rău. Proteja lumea de la intruziuni nedorite - care este scopul lor final. Pornind de Dragona joc online, ai devenit unul dintre creaturi capabile să se simtă salbaticie sânge draconice în venele lor. O să-ți place - că e un try!

Dragona Online de înregistrare va face parte aventuri incitante. Va fi capabil să se dezvolte în timpul jocului, efectua mai multe quest-uri interesante, lupta împotriva dușmanilor urât, caută aliați și cu toate aceste locații pentru a se bucura de design-ul unic și sunet plăcut. Alăturați-vă în joc Dragona online nevoie de foarte puțin timp. Introduceți o adresă de e-mail, de a crea o parolă și introduceți-o din nou în linia următoare, și apoi continuați să completeze câmpuri suplimentare (nume, ales două întrebări și răspunsurile lor). Țineți minte că faptul de a crea un cont sunteți de acord cu termenii proiectului.

Înainte de joc, ar trebui să citiți lista de cerințele de sistem recomandate. Pentru a juca Dragona Online va avea nevoie de un calculator cu următoarea configurație: sistem de operare pentru Windows XP / Vista / 7; procesor Pentium dual Core sau placa video mai mare Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT ; 20 [ _3_] GB spatiu pe disc si 2 GB RAM. Dacă acești parametri ai bine, puteți plonja în atmosfera magică a universului virtual.

Sunteți transportat într-o lume care constă din mai multe continente, și anume Bartan, Nazallan, Souhayr Valea Dragon Pampus. Pe fiecare dintre ele MMORPG salvat surprize de joc pentru gameri și așa va călătoriile dumneavoastră cu adevărat de neuitat. Veți obține ambele locații pline de culoare, și de sumbre locuri, întunecate. O astfel de diversitate face ca gameplay-ul nu plictisitoare și imprevizibil.

Online joc Dragon are un punct culminant ca transformare. Având în vedere transformarea te schimba complet look-ul. Această abilitate special ajută să cumpere crește puterea proprietăți magice și fizice suplimentare. Dar ar trebui să ne amintim întotdeauna că are nevoie de nucleu de putere, există o energie speciala. Aceasta energie este alimentată de exterminarea monștri. Transformarea este completă și parțială. În schimbare partiala este doar o parte a corpului dumneavoastră. Dragon in stare latenta in fiecare dintre voi, și trezește-l în cel mai bun cel mai bun!

În același timp, terenurile magice locuite de către reprezentanții celor patru curse. Fiecare rasa are două clase. Să ne uităm la ele mai atent. Deci, oamenii (clase: carabinieri, lunetă) - swingeri incredibile care știu cum de multe moduri de a compensa neajunsurile lor. Și, deși ei nu sunt fizic suficient de puternic, și destul de slab în magie, și ei sunt oameni de viață, în general, scurte sunt fericit. Ei folosesc armuri grele, și un alt datorită o alianță cu pitici au acces la cele mai recente tehnologii. În afară de mintea umană avantaje plin de viață și perspicace, iar acestea nu vor lua departe! O altă rasă - potasiu (clase: păzitori și criminal), este destul de diferit de la un om. Aceasta rasa este considerată pe bună dreptate a fi cel mai puternic, din cauza rasei în venele lui curge sânge de dragon albastru. Putere de potasiu descurajat atât de mulți nu încerca să te pui cu ei. A treia cursă - Eldin (clase: Pădurar și mag), care s-au magicieni moștenitorii de drept din perioada Dragons ia în considerare. În ceea ce privește utilizarea de magie, în acest caz, ei nu au nici egal. Și Eldin longevitate și a considerat pe bună dreptate cea mai frumoasa cursa. Și ultima cursa - katchi (clasele: Shaman si Scout), afectate de Marele Război și dorința de a reveni în locuința lor de viață fost măreție. Membrii rasei lor mândru, feroce în luptă, cu o finalitate. După cum puteți vedea toate diferite rase și fiecare atractiv în felul său.

Joc Dragona Online permite nu numai să dezvăluie secretele ale insulei Bartan, dar, de asemenea, pentru a crea povestea lui. De astfel de oportunități chiar și cele mai exigente utilizatorul va fi încântat. Da, lumea jocului, în același timp frumos și crud. Dar este această combinație nu permite să-și piardă interesul față de proiect. Asigurați-vă că meritele de joc pe propria experiență și vă permit să rămână o experiență plăcută!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more