Marcaje

Dragonica

Nume alternative: Dragonica

Joc Dragonica Online - un joc gratuit de rol, care, printre alte jocuri oferă o abundență de umor și parodie a filmelor și cărți.

În scopul de a descărca și juca jocuri on-line Dragonica, trebuie să aveți următoarele cerințe de sistem:

Minima:

• Sistem de operare: Windows Vista / XP

• Procesor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• Hard disk: 2Gb

• Memorie: 512 MB

• Placă video: GeForce FX5200 sau Radeon 9600 SE

• Aer condiționat: DSL / cablu

Pentru a începe un joc on-line Dragonica trebuie să fie înregistrate. Inregistreaza-te Dragonica este după cum urmează:

1. Introduceți adresa de e-mail.

2. Apoi introduceți numele de utilizator.

3. Vino cu o parolă.

4. Alegeți podea.

5. Sunt de acord cu acordul de utilizare și faceți clic pe fereastra "Play".

6. După ce înregistrarea este de peste Dragonica, va porni automat descărcarea jocul. După ce instalarea este completă pentru a intra în joc, folosind numele de utilizator și parola furnizate în timpul înregistrării.

Joc Dragonica Online - este o distracție plăcută.

Juca Dragonica incredibil de interesantă și realistă. Toate modelele si peisaje din lume, pe care vor călători efectuate în 3D. Saturate și culori luminoase a crea un sentiment că sunteți pe paginile de carte frumos ilustrată de basme.

Odată, vrăjitoare pe nume Faris decis dragon de vrăji sale și lanțuri de restricție. Eliberarea dragon rău, ea a câștigat statutul divin. Va trebui să învingă armata și Elga Faris - dragon eliberat, după ce a trecut prin multe aventuri incitante.

Joc Dragonica Online are patru clase:

• Warrior - Knight, Paladin, Gladiator, Spartan

• Archer - Archer, Hunter, Ranger, Sniper

• Mage - Servant Priest, Archmage, Wizard

• Thief - Jester, Harlequin, Assassin, Ninja

Vă mulțumim pentru un bun Warriors tinuta poate lua greul de ei înșiși. Warriors sunt instruiți în competențe, cum ar fi: ". Dans cu sabia" lovitură, zdrobitor lovitură, lovitură de ciocan, se clatina si reporniți așa-numitul

Arcași - masterat de atac variat. De asemenea, abilități de fotografiere minunat, au stabilit o capcană, gestionarea animalelor, și, de asemenea, renumit pentru multe alte talente. Arcașii au astfel de abilități: Moonwalk, a șutat, împușcat vizează, de apărare aeriană.

Magii folosi vrăji magice, ataca adversarii. Magee vrăjile sale pot provoca daune la mai multe inamici simultan. Mai mult decât atât, în puterea lor de a îmbunătăți capacitatea de asociați și aliații afectează starea. Magee îmbunătățească următoarele abilități: de vindecare lent, mana aflux - îmbunătățește atac magie, o combinație de aer și distrugător - șoc electric.

Hoții au capacitatea de a se eschiva ușor atacuri și pentru a muta rapid. Ei aplicate lovituri critice sunt, de asemenea, posibilitatea de a ridica moralul asociaților. Abilități inerente Thief: se clatina, furie aer, zdrobitor lovitură și atac cu rachete.

Dragonica joc online plin de aventură. La patruzeci-al cincilea nivel personajul tău pentru prima dată să se întâlnească cu temnita Green Forest. Deoarece atacurile Evil Lumberjack Poda Bernauna care locuiește la Pine Hills trib Mika ratat atunci când Green Forest total aservită transformat magia neagră. Archer Zangoru explica mai în detaliu ceea ce sarcină va efectua.

Iti place sa joci Dragonica, pentru că aici, la fiecare rândul său, vă așteptați noi aventuri. La nivelul cincizeci-a doua personajul tău va întâlni un șaman Mutishey fermecat și fermecat Riviusom dragon. După ce caracterul și șamanul dragon câștigă, el va primi o parte din seturile de armura și alte haine, și să câștige noi comenzi și să câștige noi realizări.

Pentru victorii și a efectua misiuni de quest joc on-line Dragonica ofera recompensa personajul tău sub formă de puncte de experiență. Ajunge la nivelul următor, el poate învăța noi și de a îmbunătăți abilitățile existente. Formare continuă - a Warrior în Cavaler al Knight Paladin și în așa etc - Apare după ce nivelurile XX și a patruzecea.

Dragonica online - uimitor lumea jocurilor plin de umor. Timpul petrecut la acest joc, zbura o mulțime de distracție. Alăturați-vă în joc Dragonica vă așteaptă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more