Marcaje

Dragon Nest

Nume alternative: Dragon Nest

Joc Dragon Nest - un amestec de MMORPG-ul și arcade Slasher, joc client fantastic dezvoltat de studio din Coreea de Sud Jocuri Eyedentity. Principalul avantaj Dragon Nest on-line - cel mai recent sistem de luptă non-țintă. Lupte aici sunt rapid și dinamic, și victoria în ele depinde de abilitățile de jucător. PvE și PvP bine gandit. Varietate elimina complet plictiseala. Vă vor fi implicați în ciclul de aventuri incredibile! Alăturați-vă lupta cu zombi, apuca punctele cheie implicate în războaiele dintre echipele. Dacă sunteți obosit de aceste evenimente tumultoase, angaja, de exemplu, agricultura sau pescuit.

Pentru a extinde activitățile sale în lumea fantastică, avem nevoie de Dragon Nest de înregistrare. De asemenea, nevoie pentru a descărca jocul. Pe pagina de înregistrare, introduceți adresa de e-mail, precum și o poreclă pentru forum. După crearea akakunta downloader poate descărca jocul. Totul a trecut cu succes, și apoi joc on-line Dragon Nest lucrat necesită perfect aceste cerințe minime de sistem:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit);

- Procesor 12,

- Video NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870; [_2_ ]

- Sunet direct x 6. 0;

- 1. 5 GB de RAM și 1. Spațiu pe hard disk 5GB;

- Internet modem de 56k.

Dragon Nest joc începe cu crearea de caracter. Ai venit cu un nume, alege o coafura, caracteristici faciale, îmbrăcăminte și încălțăminte. De asemenea, trebuie să decideți ce clasă va apartine. Dragon Nest locuiesc Archer, vrăjitoare, clerici și soldați. Arcașii - crearea de grațios, rapid și agil de succes în atacurile din apropierea orașului și la distanță. Cu toate acestea, ele nu sunt persistente, au o apărare slabă. Vrăjitoare - masterat au variat de atac pe care se poate scrie zeci de lupta de inamici. Ei sunt în măsură să controleze acțiunile adversarilor și influența cursul bătăliei. După ce, la o vrajitoare au avut ocazia de a deveni cel mai bun dintre cele mai bune, dar au venit vremuri dificile și a trebuit să lupte cu monștrii, câștigând această cameră. Clericii - războinici uimitor de rezistente de viță nobilă. Abilitatea de a distrage atenția de monștri și aplicate combo-uri mortale. Posedă magie curativ. Ia hrănit doar capacitatea de a opt-out. Warriors - profesioniști curajoși șoc combinat și de producție de atacuri puternice. Strălucească în corp la corp, dar problema este că au variat de clase ei pur și simplu nu te pot lăsa.

Redare joc Dragon Nest on-line nevoie, cu ajutorul echipamentelor disponibile. Ideea este că diferite reprezentanții claselor disponibil armele și uniformele lor. Pentru arcasi - este scurt, arc, arbaleta. De vrăjitoare - păpușă grimoar sferă. Pentru clerici - tijă lanț buzdugan. Și pentru soldați - o sabie, topor, ciocan. În afară de cele de mai sus în joc Dragon Nest, există diverse bijuterii și poțiuni, care sunt utile la momentul potrivit. Arme și armuri poate fi îmbunătățită. Lucrurile pot fi consolidate pentru a le oferi proprietăți suplimentare care acestea sunt cu adevărat mortale. Puteți crea, de asemenea, obiecte. Acest lucru va ajuta fierari. Ei sunt capabili de a crea capodopere.

Dragon Nest online - aceasta este lumea misterioasă a Altera, care, în ciuda controversei furios și influența forțelor întunecate, este destul de Cubby. Aici veti vizita munți acoperiți de zăpadă, flori pe câmpii, în ruinele abandonate, păduri pline de secrete în satele liniștite și în parc, care este în esență - o plimbare. Pentru a salva această lume frumoasă de la dragonii teribile, jucătorii vor căuta și distruge antidotul răului.

Redare Dragon Nest poate fi singur sau împreună cu prietenii săi loiali. Aici este de tine pentru a decide cum să fie mai confortabil. Este demn de menționat faptul că grupul poate lupta cu monștri regimente întregi, și una nu este pe umăr.

Efectuați parte de bază și quest-uri de zi cu zi și să câștige experiență. Face aceste fapte în joc pentru a crea toate condițiile! Pentru punerea în aplicare a celor mai dificile sarcini puteți obține titlul. Această inscripție alături de numele personajului, datorită caracteristicilor care pot ridica.

Pentru a pompa caracter, suficient pentru cel puțin o oră pe zi, să se uite în joc. Orice se întâmplă, nu opriți pistă! Completați toate nivelurile și să devină un adevărat erou!

 

Dragon Nest de înregistrare on-line