Marcaje

Dragon Pals

Nume alternative: Dragon Pals

Joc Dragon Pals este un joc online bazat pe browser, care a fost creat într-un stil fantezie. Acest joc este conceput în genul de anime, în cazul în care animalele de companie vor fi dragoni. Jocul Dragon Pals Veți întâlni un gameplay unic și neașteptat, și aici veți vedea clasificarea clasă personalizat în funcție de sex.

-Limbi străine (engleză) este prezentată în Dragon Pals înregistrare. În scopul de a crea acest joc, trebuie să introduceți următoarele informații despre tine:

1) Adresa lui de e-mail sau nume.

2) Scrie parola.

, Puteți înregistra, de asemenea, prin intermediul Facebook .

Redare joc Dragon Pals Veți fi de predare animalele lor de companie - dragoni. Vă puteți îmbunătăți abilitățile lor. Ați putea fi chiar câteva dragoni, pe care le puteți utiliza în același timp, dacă este necesar.

Jocul Dragon Pals juca, trebuie să se concentreze nu numai asupra ascuțirea luptei, dar, de asemenea, va avea grijă de animalele de companie. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a crea propria grădină de zarzavat și să crească alimente pe ea pentru animalele lor de companie fabulos.

În jocul browser Dragon Pals on-line, există trei clase:

1. Arcașii - au vigoare explozive sunt cunoscute pentru desen pagube uriașe în luptă. Acestea sunt cele mai utilizate pentru distrugere pe termen lung.

2. Warriors - ei au puternice inima face din ele cel mai fideli apărători. Deși atacurile lor moderată ele pot rezista cele mai multe sumă de daune.

3. Magee - sunt maestri elemente propriile două părți apărare, și cerere daune. Acestea sunt cele mai echilibrat de la toate cele trei clase și sunt puternic vindecători [_7_ ].

Fiecare clasă are propriul set unic de competențe. Aceste competențe sunt compuse din trei tipuri diferite de indicatori: atac, de sprijin și talent. Aptitudini, cum ar fi de atac și de sprijin ar putea fi trase în bara de calificare pentru a fi utilizate în luptă, și talente să acționeze în calitate de abilități pasive.

Jucătorii au două tipuri distincte de calificare și pot fi utilizate până la trei competențe în bara de calificare în orice moment. Numai unul principalele aptitudini de atac poate fi folosit într-o luptă fierbinte, dar puteți folosi, de asemenea, cât mai multe combinații, după cum doriți.

Se joacă Dragon Pals este un sistem de alchimie, care este folosit pentru a converti ametist aur. Cu cât nivelul de excelență al alchimiei, cu atât mai mult jucătorul poate colecta ametist. Nu există nici o limită la cât de mult un jucător poate transforma și avea o șansă de a obține de zece ori mai mult. Jucători VIP au o șansă de a elibera de rafinare, și pot obține, de asemenea, pachete de Alchemy.

Pentru a îmblânzi dragoni și toți concurenții vor fi greu pentru tine.

Lupta in arena și să aibă curajul de a lupta pentru premii. Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră și să deschidă calea pentru comorile pe care le va recompensa pentru munca grea.

Alege-clasa si lupta cu tot curajul.

Conectați-vă în joc Dragon Pals gratuit și s-au stabilit nu este probabilă și aventuri incitante de joc pentru ei și prietenii lor mici.

 

Dragon Pals înregistrare on-line