Marcaje

Dragon Ring

Nume alternative: Dragon Ring

beautiful joc Dragon Ring.

Igra Ring Dragon va atrage atenția tuturor iubitorilor de aventuri rol-fi bazate pe browser-uri. Plotul se învârte în jurul unui regat numit Andimor. Dar inelul a fost distrus, s-au declanșat conflicte între civilii Andimora și ura în inimile tuturor ființelor vii. Un vecin ataca un vecin, iar fratele său era pregătit să-l ucidă pe fratele său. Răul în fața întunecată a Domnului a curățat, a început un război sângeros. Numai marele îndrăzneț capabil să strângă restul în inimile binelui și cu ajutorul lui pentru a învinge forțele întunecate. Eroii în ea arată ca o stea de la Hollywood, hainele pot schimba aspectul personajului, iar monștrii sunt teribili și insidiosi.

Dlya pentru a încerca să învingă forțele de rău și să devină un erou legendar în joc Ring Dragon de înregistrare este o necesitate. Pentru ao trece, poți să te descurci destul de repede. Pentru a face acest lucru, completați formularul, compus dintr-o adresă de e-mail cu doar trei puncte, parolă și porecla sau folosiți contul uneia dintre rețelele sociale.

Features Inel de dragon.

Nachinaya juca jocul Dragon Ring, va trebui să aleagă caracterul de specializare, ei sunt războinic standard, arcaș și mage. Jucătorii experimentați cunosc diferența dintre aceste clase. Războinicul este puternic în luptă și bine protejat, arcașul este mai potrivit pentru a lupta pe distanțe lungi și arsenalul magicianului plin de vrăji diferite, inclusiv vindecarea.

Predelivshis cu un personaj și dându-i un nume, poți să te duci într-o excursie într-un loc incredibil de frumos, pierdut în vasta lume virtuală.

Pentru a împărți eroul cade mai multe teste, el va trebui să producă propriile arme și îmbrăcăminte, poate fi făcut în luptă, finalizând quest-uri sau dezvoltatori, le actualizează zilnic. Alăturați-vă luptei cu șeful este probabil să obțineți o armă și echipament bun. Luptele pot fi selectate, potrivite pentru luptele începătorilor cu dușmanii controlați de inteligența artificială, astfel încât este mai ușor să câștigi experiență.

Kazhdy a câștigat eroul de luptă aduce experiență, jucătorii vor putea să-ți antreneze personajul dezvoltând una sau mai multe abilități. Avansat nu poate doar personajul tău, ci și personajele însoțitoare, animalele de companie și animalele de ambalaj.

V Ring Dragon în sine nu este la fel de interesant ca și echipa cu alți jucători. Breslele pot dezvolta abilități care nu sunt disponibile singure.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more