Marcaje

Dragons of Atlantis

Nume alternative: Dragons of Atlantis

După cum puteți ghici de la titlu, joc Dragonii de Atlantis vă va duce în lumea magică de dragoni. Dragonii sunt încă cei care au fost în zilele de pe continentul pierdut al Atlantidei. Conform legendei de joc din cele mai vechi timpuri oamenii din țară s-au întors la Atlantis. Ei au trebuit să lupte pentru viață. In lupte îndelungate s-au creat patru triburi ale Atlantis. Astăzi, aceste triburi trebuie să lupte între ele de dragul de a păstra viața. În plus, câștigătorul va fi capabil să câștige controlul asupra întregii rase umane. De asemenea, ajuta la lupta și să aducă victoria în Războiul poate Dragons.

Dragons of Atlantis on-line este încă unul dintre reprezentanții companiei de jocuri Plinga Play. Toate aceste jocuri sunt de grafică de înaltă calitate și gameplay-ul rece. Spre deosebire de cele mai multe alte jocuri de acest producător din DA, nu este posibil de a traduce site-ul în limba rusă, așa ignorant încă mai trebuie să joace de simt. Ceea ce este adevărat, joc de gestionare este atât de simplu încât oricine o poate înțelege fără probleme.

Dacă ai fi întâlnit anterior cu jocuri Plinga și poate chiar a lovit un cont în acest serviciu, atunci voi Dragons of Atlantis înregistrare va avea loc în cadrul sistemului simplificat, sau mai degrabă vă puteți conecta pur și simplu în sistem pe baza datelor înregistrate. Dacă sunteți un începător, trebuie să completați un formular simplu.

1. In mijlocul terenului în fața ta se va forma. Dacă doriți, puteți să vă conectați prin intermediul contului dvs. de Facebook. Dacă nu, linia de sus a formularului intitulat "E-mail» introduci adresa de email.

2. Înainte, în linie «Parola» introduceti parola pentru a vă conecta la contul dvs. personal.

3. Golf «Utilizator» Lista de conectare joc.

4. Permite sistemului pentru a finaliza înregistrarea și ai început cât mai curând posibil pentru a juca jocul Dragonii de Atlantis, va trebui să acceptați termenii de utilizare prin verificarea liniei "Sunt de acord cu termenii ...».

5. Dacă doriți, vă puteți abona la newsletter-ul de la locul de administrare, verificarea liniei «Trimite-mi buletine de știri», dacă nu doriți să primiți mesaje, lăsați caseta necompletată.

6. După completarea în toate domeniile și verificarea corectitudinii de umplere, faceți clic pe "registru".

Acum puteti nu doar gratuit pentru a juca Dragons of Atlantis, dar va merge fără probleme în toate celelalte jocuri Plinga.

Pe parcursul jocului va trebui să alegeți un erou, sau mai degrabă că aceasta face parte din una din cele patru triburi.

1. Zolmek. Zolmeki brutal în stare să găsească un limbaj comun cu toate lucrurile vii, mai ales cu Dragons.

2. Sobe. Aceste personaje au o minte ascuțită și dexteritate uimitoare știu o mulțime de magie și știință.

3. Soleriany. Caractere viclean și nemiloase. Vor câștiga întotdeauna cu orice preț.

4. Amazons. Femei curajoase războinici. Aceste femei războinice nu se va speria nici un singur om.

Selectați trib, numele personajul tău și să dea numele orașului său. Acum poți să te joci!

Este important să rețineți că joc Dragonii de Atlantis este complet gratuit și disponibil pentru toată lumea. Simt războinic curajos din Evul Mediu și să încercați să obțineți putere peste tot în lume, cu ajutorul Dragonului ...

 

Dragoni de Atlantis înregistrare on-line