Marcaje

Profetul Dragon

Nume alternative: Profetul Dragon

Profetului joc Dragon este o luptă sistematică, care ofera jucatorilor o luptă mult mai realist joc.

Profetul Dragon on-line vă va trimite într-un loc unde dragonii roam terenului, mare și zbura prin aer.

Profetul Dragon joc permite jucătorilor să se angajeze în luptă cu diferite dragoni. Regain această ordine de pe pământ de la rău Black Dragon, care a scăpat de la cotitură.

În Profetului înregistrare Dragon este după cum urmează:

1. Aveți nevoie pentru a găsi site-ul Profetului joc Dragon on-line.

2. Partea de sus a formularului veți vedea un buton cu care se pot crea în joc prin intermediul Facebook, o rețea socială.

3. Un alt mod de a înregistra pentru tine este să se înregistreze pe site-ul.

4. Pe site-ul în primul rând al formularului de înregistrare să introduceți adresa dumneavoastră de e-mail.

5. Administrarea repetată de adresa de e-mail în celula următoare.

6. Notați parola pentru joc. Folosiți această combinație numai în acest joc.

7. Gândiți-vă nickname si scrie-l jos.

8. Citește puncte așa cum este descris mai jos forme. Dacă sunteți mulțumit cu totul în ele, le marcați de a le face clic.

9. Apăsați «Joaca acum gratis».

Joaca Profetului Dragon vă va fi printr-un browser de Internet, astfel încât ar trebui să verificați: conecta la Internet și a computerului a fost instalat orice browser.

Înainte de a începe să joci Profetului Dragon lui de a juca, trebuie să se familiarizeze cu caracteristicile de joc:

1. Dragonii sunt peste tot: într-o lume în formă de dragon, mai mult de 300 de dragoni unice de călători pe pământ. Puteți lupta, de captare, tren și plimbare pe ele să utilizeze și să dezvolte abilitățile lor unice și abilitățile și de a ajuta cazul său.

2. Sistemul de luptă: Profetul Dragon folosește sistemul Auto-țintă și combo pentru a oferi jucătorilor o luptă mult mai realist joc. Acest sistem oferă jucătorilor mai mult control, cu o gamă mai largă de opțiuni tactice de MMO-uri tradiționale.

3. Beautiful interesante lumea: jucători de călătorie în fascinanta lume plină de peisaje uimitoare detaliate. Secrete, probleme și creaturi de așteptare pentru a vedea cât de când ai început să joci.

4. Sistem extins de Locuințe: lasa-ti imaginatia si excita așteptările tale. Jucătorii au dat un control deplin pentru a construi și de a dezvolta orasul tau unic în oraș și, în cele din urmă, a imperiului.

5. Sistemul de frontieră: Liderii Guild bucurați-vă! Cu acest sistem de construcție la scară largă, jucătorii au posibilitatea de a construi împărăția lor final. Urmărirea cetățenilor lor și imperiul lor, vă va dezvolta în joc.

Prophet Online Dragon - este un joc de fantezie, care a câștigat o mulțime de oameni. Alăturați-vă unul dintre ei și devine împreună cu ei un joc distractiv Profetului Dragon.

Prophet of the Dragon va aduce o varietate de experiente pe care le va experimenta în timpul trecerii de joc. Înscrieți-vă și nu stați pe realizările de obiectivele lor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more