Marcaje

Drakensang Online Introducerea

Nume alternative: Drakensang Online

Drakensang Online - este un joc gratuit fantezie browser-based, în cazul în care există magie și minuni. Este o lume în care mai multe pericole și diverse creaturi, în cazul în care slujitorii negri, care au eliberat cel mai vechi dușman al omenirii - DRAGON.

Joc Drakensang Online este gratuit și nu necesită instalare client de joc. Este compatibil cu orice browser popular. Tot ce ai nevoie pentru a începe jocul, acest Înregistrare Drakensang Online: dacă aveți un cont înregistrat pe Facebook, acesta poate fi folosit ca un birou în joc, pur și simplu făcând clic pe banner-ul knobku Facebook, apoi da permisiunea de a accesa contul de sine. Dacă acest cont nu, atunci nu următoarele: pe pagina de start, făcând clic pe butonul "Înregistrare" pentru a deschide fereastra de înregistrare, în care câmpurile trebuie să introduceți numele dvs. (prenume), parola, e-mail, data nașterii, codul de bonus și bifați acceptarea de Termenii și condițiile de confidențialitate. Faceți clic pe butonul "Înregistrare" de pe acest Înregistrarea în Drakensang Online joc peste. Apoi, du-te la o nouă pagină a site-ului va avea nevoie pentru a alege un server de jocuri din listă și stilul de joc (PvE sau PvP). PvE-jucător este împotriva lumii, și PvP - player versus player este. Apoi, apasati "Start Game" și a deschis o nouă pagină pentru a crea personajul tău: acesta poate fi Dragon Warrior, Mage Cercul sau Rangers, el alege pe podea, si cresterea parului. Atribuie un nume și apăsați butonul "Create". Totul este acum posibil pentru a începe prima sa misiune ...

După cum sa menționat deja, Drakensang Online joc are in prezent trei clase: Magii Circle Dragon Warriors și Rangers.

Magii Circle - această clasă de oameni de informații mare și cunoștințe de magie. Ei detin esențe de foc, gheață și fulger, precum și pentru a îmbunătăți puterea lor cu atacuri magice.

Dragon Warriors - această clasă este maestru de neegalat de lupta de aproape. Datorită ei sunt chiar furie, ei sunt capabili să aplice abilitățile deosebit de eficient. Deci, cu atât mai mult ei se luptă cu inamicul, mai periculoase sunt.

Pathfinders - membri ai acestei clase sunt săgeți excelente. Ei au programat un obiectiv distanță este de a slăbi săgețile sale împușcat de la ambuscadă, și apoi se taie în corp la corp miracol lama arcul.

Joaca de joc jucătorul va Drakensang Online, care călătoresc în diferite regiuni (locații) de joc. În acest moment al jocului există șapte regiuni: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol și Torstrond. Calatorind la aceste regiuni, jucatorul va efectua o varietate de sarcini primite de la NPC (non-player caractere), precum și în procesul de ucidere monștri diferite. Recompensa pentru quest-uri trecut cu succes vor primi puncte de experiență și de a îmbunătăți abilitățile. În misiuni de quest afară de puncte de experiență și de competențe, jucatorul poate găsi obiecte foarte valoroase, care sunt ascunse în diferite locuri. Treptat, cu fiecare nou nivel va apărea sarcini mai complexe.

Joc Drakensang Online are la dispoziție un număr mare de monstri care trăiesc în diferite domenii. Deci juca jocul online Drakensang nu va fi plictisit, doar cel mai scurt timp să se plictisească.

Jocul are resurse, cum ar fi aur, argint și cupru. Și acolo - Inomanty (aceasta moneda de joc, care pot, dacă este necesar, cumpara "real").

Joaca Drakensang Online poate fi vorba pe forum, care este pe site-ul.

În general, jocul face o impresie bună. Poate tutorial video, care pot fi vizualizate pe site-ul vă va ajuta să înțelegeți și dau seama cum să joci Drakensang Online.

Tot ce separă acum aventuros, o înregistrare Drakensang Online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more