Marcaje

Dragoni

Nume alternative: Dragoni

Joc online Dragons - noua jucărie browser gratuit care va apela la toți iubitorii de fantezie. Alăturați-vă în joc Dragons simple și clare pentru toată lumea, în scopul de a juca Dragons, trebuie să utilizați orice browser pentru a rula o jucărie și să completeze un formular de înregistrare standard de numai. Dragons - jucărie, care la viteză maximă, cu ajutorul tehnologiei 3D moderne. Prin urmare, interfața și imaginea este foarte colorat și calitativ. Că calendarul Dragons joc on-line vă ajută să se arunca cu capul, chiar mai adânc în lumea fantastica de creaturi care scuipă foc.

Chiar inainte de a pleca e-mail-ul de înregistrare, alege un pseudonim și a obține parola, vi se va cere să alegeți care parte va trebui să lupte

• Valor - calm și rezonabil războinici comercianți

• Sadar - războinici barbari ascetice

Pe ce parte să treacă și ce principii se manifestă în lume de jocuri online Dragons trebuie să decidă înainte de înregistrare.

Joaca jocul Dragons online, poate fi doar ca un reprezentant al rasei umane. În fiecare dintre cele două imperii aflate în conflict, există două rase principale:

• oameni

• dragoni

Există alte caractere - reprezentanții raselor minore - flacără și luna elf, minotony și altele, dar acestea acționează doar în calitate de aliați sau dușmani.

Dragons - joc online cu modul de joc captivant. După confruntare al doilea război mondial și rele forțe ale zeilor Shaab, a lăsat două rase care tanjesc dupa sânge reciproc. În marea ruptura - în cazul în care dragoni, teaming cu oameni a dat o lovitură decisivă pentru rele - au format cristale care au marile puteri magice, acestea sunt numite Lacrimi Dragon. Complot Dragons joc on-line prevăzute în detaliu, dar foarte backstory a lumii nevoie pentru a citi Adam, ca intro pentru a vedea eșua.

Dragons oferă începătorilor trece quest-uri introductive care fiecare jucător primește de la mentorii săi, în funcție de imperiul ales - albastru sau roșu Valortsev Sadartsev.

Dacă vă decideți pentru a juca jocul on-line pe partea de Dragons Warriors comercianți, locația va fi pana de război Academiei Gaeta, în cazul în care ca trimite mai mulți soldați asceți - o cale de dvs. în joc Dragons Online incepe cu Academia de război Radan.

Pentru a pompa eroul său trebuie să treacă quest-uri și lupta împotriva monștri și inamici - cum ar fi nimic nou, ci pentru a juca jocul on-line Dragons a începe cât mai curând ca apărător al mentorului său.

Prima sarcină este de a căuta și distruge trădător Marauder lactate. Completand expeditii si lupte câștigătoare, veți obține nu doar cunoștințe, ci, de asemenea, puncte de reputație. În lumea de monstri Adan se pot deplasa liber, prin urmare, să atace unul dintre ei, trebuie să-l selecta și confirma intențiile lor cu un dublu clic. Fiecare monstru învins aduce experiență și recompensă pentru eroul.

Lupta in joc are loc în mod semi-automat. Eroul poate efectua pumni în trei rafturi diferite:

• protecție

• ataca

• magic

Puteți să vă gândiți despre tactica lor în joc Dragons. Joaca-te si lupta în valoare de atenție - combinarea rafturi, nu uitați că adversarul poate schimba, de asemenea, poziția lor și de a folosi magia.

Dragons - joc online cu sistem de luptă turn-based. Grevele sunt de rând - mai întâi, apoi - inamicul. În scopul de a ieși din luptă victorios, pobespokoytes avans cu privire la uneltele. Artefacte speciale, amulete magice, chiar și armele pot fi cumpărate de la magazin. Prin urmare, nu uitați să pompa nu numai setările de caractere, și pentru a monitoriza pentru muniția.

Desigur, puteți cuceri lumea Adan cu prietenii - se alăture clanuri și de a explora harta joc Dragons. Înregistrare va deschide drumul spre lumea fabuloasă de războinici puternici și curajoși și grafică 3D colorate. Nu este nevoie să facă eforturi speciale pentru a simti adevaratul erou al lumii de Dragons. Capabil și dispus să joace fiecare - asigurați-vă că pentru a încerca mâna lor la lumea strălucitoare de dragoni și războinici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more