Marcaje

Dreamdale

Nume alternative:

Dreamdale este un RPG de aventură cu elemente de joc fermă pentru platforme mobile. Iată o grafică 3D frumoasă într-un stil neobișnuit. Vocea este bună, muzica drăguță.

Jocul este destul de diferit de fermele obișnuite, deși în el trebuie să îndeplinești sarcini similare.

  • Distruge mulțimile de inamici în timp ce curăță vastitatea lumii de joc
  • Obțineți lemn și piatră pentru construcții
  • Construire în zona controlată, case, depozite și fabrici
  • Determinați suprafețe pentru câmpuri, cultivați și semănați-le
  • Du-te la pescuit pentru mâncare
  • Găsiți oameni cu gânduri similare care doresc să vă ajute

După cum puteți vedea, totul este mult mai complicat decât la fermele obișnuite. Din fericire, dezvoltatorii au avut grijă să ofere jocului un tutorial ușor de înțeles, dar scurt.

Caracteristica principală este că, în primul rând, personajul tău este un războinic și abia apoi un fermier.

În timp ce călătoriți în jurul hărții, veți întâlni cufere cu premii plasate la întâmplare ici și colo. Adunând monedele din interior în diferite cantități, puteți cumpăra multe articole utile atunci când vizitați magazinul mai târziu.

De la început, este disponibilă o singură armă, aceasta este un topor. Pe măsură ce progresezi, vei avea ocazia să-ți extinzi semnificativ arsenalul.

de misiuni complete pentru a câștiga experiență. Pe măsură ce personajul tău crește nivelul, alegeți ce parametri să îmbunătățiți pentru a avansa mai departe.

Există multe aventuri care te așteaptă în timp ce joci Dreamdale. Călătorește pe nave, trenuri și chiar cu elicopterul. Sapă mine, pește, comerț, cresc porci. Simte-te ca un adevărat erou de basm, pentru că există un loc pentru magie în lumea jocului. Puteți chiar stăpâni unele abilități magice dacă doriți.

Este foarte important atunci când vă înființați ferma să aveți un loc în care să depozitați toate proviziile și resursele. Construiți suficiente depozite și hambare. De fapt, acestea sunt cele mai importante clădiri din joc care au o importanță capitală. Numai când ai suficient spațiu de stocare poți începe să construiești orice altceva.

Tu decizi cum va arăta ferma, aranjează clădirile și câmpurile după cum vrei. Puteți chiar să compuneți cuvinte în acest fel.

Joacă în fiecare zi și obține premii de conectare zilnice și săptămânale.

Participă la vacanțele de sezon cu concursuri pentru a câștiga premii generoase și cadouri.

Magazinul din joc vă va ușura puțin viața în joc. Cumpărați resursele, echipamentele sau obiectele de decor lipsă folosind moneda din joc sau bani reali. Nu este necesar să faceți achiziții, dar dacă vă place jocul, atunci așa veți spune mulțumiri creatorilor săi.

Cu actualizări, jocul este completat cu conținut, noi locații interesante și sarcini care nu te vor lăsa să te plictisești.

Puteți descărca

Dreamdale gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Instalați jocul chiar acum și începeți să curățați răul și să înfrumusețați lumea magică!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more