Marcaje

Dreamfields

Nume alternative:

Game Dreamfields - unul dintre reprezentanții gamei drăguțe de jocuri de la Plinga Play. Desigur, mai multe Dreamfields este destinat tinerilor reprezentanți ai clasei geymerskogo, totuși, jucătorii crescuți se pot relaxa jucând acest joc drăguț și bun. Dreamfields on-line este oarecum reminiscență comună și iubită de multe aplicații pe Facebook sau pe Twitter. Mai realist pentru a vă imagina ce să vă așteptați de la joc, puteți încerca să îl testați făcând clic pe butonul "Încercați" din partea de jos a formularului pentru autorizare. Apropo, limbajul de design al jocului poate fi schimbat de la engleza standard în mai ușor de înțeles față de compatrioții noștri ruși. flag) și să îl schimbe în limba rusă.

Pentru a vedea o versiune completă a jocului, va trebui să vă înregistrați. Deci, exact Dreamfields verifica la fel ca multe alte jocuri online, este obligatorie. Utilizatorii înregistrați au acces la mai multe opțiuni de joc și la bonusuri.

1. Pentru a începe procesul de înregistrare, trebuie să completați un formular, care poate fi găsit chiar în centrul ecranului de joc.

2.

3. Dacă preferați în continuare metodele tradiționale de înregistrare, câmpul de sus al formularului, numit E-mail, introduceți adresa dvs. de e-mail.

4. În următoarea linie, introduceți o parolă pentru a vă conecta la contul personal. Încercați să alegeți mai mult sau mai puțin greu pentru a juca jocul Dreamfields a fost în siguranță și contul dvs. ar putea fi hacked.

5. În rândul "Nume utilizator" introduceți porecla dvs., doar pentru a accesa sistemul în timpul jocului.

6. Pentru a accepta termenii jocului, bifați linia relevantă.

7. Dacă alegeți să vă abonați la corespondență de la administrație, cu excepția cazului în care doriți să primiți mesaje, lăsați un loc pentru a fi afișați gol.

8. Toate câmpurile sunt completate? Faceți clic pe butonul verde "Înregistrare".

Dacă vă aflați în jocurile Dreamfields din contul dvs. pe Facebook, atunci lista vă va arăta prietenilor prieteni care au și instalat și juca Dreamfields.

În timpul jocului sistemul vă va oferi mereu tot mai multe sarcini și căutări care nu vă vor plictisi. Finalizarea sarcinilor sistem propus, puteți obține puncte bonus. Și acest joc cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more