Marcaje

Șofer: San Francisco

Nume alternative: Șofer: San Francisco

Joc Pilot: San Francisco - una dintre cele mai incitante curse de multiplatformă. Diferența de bază în realismul. Va trebui sa-si imbunatateasca bine abilitățile de conducere și de a depăși orice trasee de dificultate. Ca dezvoltatorii de proiecte facut celebru Ubisoft, să pună la îndoială calitatea jocului nu este necesar - este într-adevăr de înaltă calitate și de proiect solid executat. Acest proiect este o continuare logică a aclamat driverului. În ansamblu, proiectul este similar cu toate jocurile anterioare din serie, dar încă unele inovații de mare, nu mai vorbim imposibil.

Driver de San Francisco joc va oferi posibilitatea de a vă familiariza cu continuarea povestea a doi conducători auto disperate și dușmani înrăiți, John Tanner și Charles Ierihon, care a reușit totuși să supraviețuiască după un schimb de focuri teribil la Istanbul. După acest incident, baietii au fost încă în măsură să se întoarcă la natal Statele Unite. Acum, Tanner a fost de patrulare pe străzile din San Francisco, și Ierihon așteaptă tribunal condamnare. Cu toate acestea, natura penala Jericho a reușit să scape de atacul de la o duba a politiei care-l. Într-o încercare de a opri fugar Tanner ajunge într-un accident teribil care implică un camion. El supraviețuiește dar cade într-o comă. Ei bine, cum nu vrei să descărcați rapid driver San Francisco pentru a stabili personal veridicitatea unor astfel de evoluții un incredibil?

După astfel de evenimente Tanner a fost în măsură numit «schimbare», care îi dă posibilitatea de a deveni implantate în corpurile altor persoane, dacă este necesar. Acum, trecerea de la mașină la mașină, va fi capabil de a continua cu succes, s-ar părea, misiune chiar autodistructive.

Odată ce se poate descărca driver: San Francisco, vei fi uimit de mare flota, disponibile pentru jucători. Este mai mult de 120 de masini unice și legendare, care in timpul jocului puteți să faceți upgrade la noi culmi! Și nu cu mult timp în urmă, dezvoltatorii au promis să ia în considerare adăugarea în Driver: San Francisco masina de rusă, astfel încât să încurajeze toți fanii ruși ai proiectului.

În acest proiect, vă puteți încerca ca un mecanic care conduce pe mai mult de 200 km scumpe. În acest caz, spre deosebire de jocul precedent, în continuarea Conducătorii auto vor fi puse în aplicare cât mai mult de 9 moduri de joc principale, permițându-vă pentru a face jocul mai interesant.

Pentru a descărca cu succes de joc driver: San Francisco, va trebui să cumpere o pre-cheile de a le accesa. Puteți face acest lucru făcând clic pe link-ul direct de pe site-ul principal al jocului. Pentru îndeplinirea misiunilor puteți câștiga bani, care vor fi apoi cheltuite pentru a face upgrade de o mașină nouă sau existentă.

Puteți înregistra înregistrările pentru DVR special, care oferă în Driver: San Francisco mașină. Și realizările mai târziu poate fi Impartasiti cu prietenii dvs. de pe rețelele sociale.

Grăbește-te și testa Driver: San Francisco PC-ul, este de fapt o cursă mare și interesant!

 

Șofer: San Francisco