Marcaje

Alte lumi: Elemental War

Nume alternative: Alte lumi, alte lumi

Alături de legenda și de a traduce originale-joc de rol on-line Alte lumi: War a elementelor oferte de a lupta pentru salvarea universului și a vieții Ondel Crystal, care doresc să intre în posesia reprezentanților partea întunecată a lumii - foarte rău, cuprinse în cele patru elemente patru înfricoșătoare monștri. Alte lumi de joc: ". Zloveschnost" Elemental War on-line, caracterizat printr-o combinație de grafică fantezie, cu elemente gotice, ceea ce face atmosfera și imaginile de unele speciale În ceea ce privește mecanica jocului și gameplay-ul, în general, atunci esti in sistemul de luptă originală, jucătorii lupta împotriva dueluri și lupte între clase, quest-uri interesante și o mulțime de impresii din această lume uimitoare și imprevizibilă. Dar mai întâi primele lucruri.

Să începem cu cerințele de sistem minime necesare, care ar juca acest joc Alte lumi: Elemental War on-line. Deci,

Sisteme de operare admisibile - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Procesor Pentium 1 GGts

128 MB RAM

Conexiune stabila la internet.

Joc Alte lumi: Elemental War lucrări on-line în orice browser, dar încă dezvoltatorii recomandăm să utilizați Mozilla Firefox.

Inregistrare Alte lumi în joc: Războiul dintre elementele - un proces care va lua de la voi forța câteva minute. Haide ofsayta jucării umple forme simple - adresa căsuței poștale parola (curent) și întrebarea de securitate (în cazul în care există probleme cu intrare bruscă în considerare). Inregistreaza-te Alte lumi: Elemental War continuă după ce activa pe linkul furnizat pentru adresa poștală.

Deci, dacă dumneavoastră în alte lumi: înregistrare Elemental War on-line este activat cu succes, timp pentru a trece la următoarea etapă - crearea personajului. Pentru a începe este de a decide care dintre elementele

Va proteja personajul tău și, prin urmare, împotriva monștrii care se vor lupta elementele. În plus, alte lumi: Elemental War joc online în care există patru clase de personaje: barbare, Monk, Mystic, Seeker. Caracteristicile de bază Varvara vizează provoace mai multe daune Guardian - pe apărare, Monk - vindecare și Mystery - pe manipularea adversar energie. Reprezentanți din fiecare clasă are patru parametri principal (și universal): Energie, Putere, reciclare, la nivelul necesar.

Ce îi așteaptă pe cei care vin pentru a juca jocul on-line Alte lumi: War a elementelor? Desigur, scopul principal - de a proteja impotriva naturale Ondel de cristal "monștri", dar, împreună cu care vă așteptați aventuri incredibile și luptele cu jucatori care apara alte elemente. Bătălii avea loc în orice locație, în orice punct de pe harta alte lumi. Tot ce ai nevoie pentru a lupta împotriva inamicului cu îngâmfat - depune o cerere preliminară pentru o luptă. În plus, lupte unu-la-unu, ca și în alte lumi: Elemental War juca și poate lupta pe o scară largă - lupta dintre clase disponibile sau clanurile care reprezintă fiecare element său. Dar, uneori, nu este necesar de a lupta - tactică diplomatic este mult mai eficientă decât războaiele sângeroase, în cazul în care abordarea corectă pentru alegerea de aliați și de a crea o alianță profitabil cu ei.

În plus față de dezvoltarea de o carieră militară, jucătorii sunt de asemenea disponibile (al cincilea nivel) și mai multe activități pașnice, cum ar fi ambarcațiuni, de exemplu. Remeslenecheskih patru profesii - Fisherman, Travnik, Harvester și Prospector. Orice profesie are avantajele sale și aduce tot felul de bonusuri. Pe langa cariera militară și meserii atrage multi jucatori juca în alte lumi: posibilitatea de Elemental War a se întâlni cu a doua jumătate a și înființat viața personală, până la căsătorie. Și, în general, nu doar pentru a descrie, deci te duci mai bine jocul și face propria impresie de joc Alte lumi: Războiul a elementelor.

 

Alte lumi: Elemental War înregistrare on-line