Marcaje

Spirit of the Dragon

Nume alternative: Dragon Spirit, ddgame

Joc Online Dragon Spirit - joc de browser din noua generație. Aici, toată acțiunea are loc într-o lume magică Sherus. Dezvoltatorii de jocuri - compania Jocuri psihice - a creat o capodoperă!

Auto-înregistrare în joc Dragon Spiritul va fi disponibil in stadiu beta deschis mai aproape de toamna. Dar pe site-ul oficial puteți trimite cererea dvs. de a participa la testul beta închisă și apoi a obține o șansă de a juca în spiritul Dragonului acum.

Se joacă Dragon Spirit on-line are particularitatile sale proprii. În primul rând, această lume de basm cu adevărat impresioneaza cu frumusetea ei pitoresc: vezi munți acoperiți de zăpadă Sherusa, păduri luxuriante verzi ... Dar lume joc grafica minunat - asta nu e tot! În al doilea rând - cercetate temeinic de joc, sistem, de comandă și lupte unice de blocare. În plus, aveți posibilitatea de a: a se întâlni cu sefii rele și sute de monștri; vizita Dungeons periculoase, lupta în arena sângeroase de PvP dinamic și luptele PvE, găsi toate artefactele împrăștiate în jurul lumii. Dar, desigur, principala caracteristică a jocului este de apel unic și legendar al Dragonului de pe câmpul de luptă.

Lovirea un sistem de blocare unic. În acest joc, castelul - inima de jucători și locul de strategii de luptă. Veți avea posibilitatea de a adera una dintre încuietori și, în plus, să devină rege. Împreună cu alți jucători va dezvolta treptat castel: scroafă și recolta, extract de piatră, desfășura activități de cercetare și de a instrui trupele lor. Pentru contribuția sa la dezvoltarea veți primi titluri și grade. Mai greu o faci, mai repede palatul va deveni centrul regatului.

Joaca online joc Dragon Spirit clipă. Întregul joc se bazează pe lupte de sistem elementare unul pe unul și în grupuri.

Aici sunt diferite rase

• Oamenii

• Elves

• Orcs

• Forsaken

Este de asemenea posibil în joc Dragon Spirit, puteți alege una din clasele de caracter:

• vindecatori

• Knights

• Magee

• Thieves

• Preoții

• Hunters

• Warriors

Jocul are tot felul de lupte tactici și arme, o mulțime de artefacte și caracteristici speciale, care vă permite să simțiți întreaga dinamică a luptei.

In PvP și PvE singură luptă, și puteți crea un grup și urmăriți lupta de pe ecranul de tovarăși și dușmanii lor, pentru a vedea toate acțiunile lor pe o arena de lupta.

Luptele de grup - este o caracteristică a Duhului Dragon.

Pentru lupte echipa prevede un sistem: aduna cei cinci tovarăși, evaluarea capabilitățile și capacitățile de fiecare dintre ele, trebuie să alegeți un adversar demn. Folosind această tactică, veți obține mai aproape de victorie în sine.

Joacă un rol important și locul de lupta, din cauza amplasarea corectă de jucători în arena depinde de victoria dvs.: puteți alege una dintre cele nouă site-uri propuse.

Aceste locații sunt în formă de camere pentru lupte succesive cu creaturile cele mai sinistre. După bătălie, treci la următorul nivel de complexitate.

Joaca joc online Dragon Spirit va fi interesant și iubitori de mare se plimba prin temnite misterioase în căutare de comori. Proiectat pentru această "zone" speciale, care pot fi jucate în acea zi de zece ori.

De asemenea, veți primi o răsplată. În cazul în care ultima premiul, acesta va fi necesar pentru a lupta împotriva "lider". Solo puteți descurca greu. Și în acest moment crucial, puteți înrola ajutorul balaurul cel mare, care poate fi accesat de pe câmpul de luptă. Aceste creaturi maiestuoase și puternice sunt întotdeauna gata să ajute jucătorii.

Online joc Dragon Spirit are multe caracteristici speciale, dintre care unul este crearea de obiecte, arme de înaltă calitate și artefacte. Dacă doriți să ridice nivelul, să fie apoi angajat în punerea în aplicare a quest-uri din joc care sute, sau de a lua parte la bătălia.

 

Spiritul de înregistrare on-line Dragon