Marcaje

Dungeon Defenders 2

Nume alternative: Dungeon Defenders 2

Joc Dungeon Defenders 2 - strategie multiplayer gratuit joc de rol cu ​​o terță persoană. Acest sequel au avut timp pentru a recâștiga utilizatorii proiect Dungeon Defenders, în care dezvoltatorii au trecut cu succes destul de "turnuri", cu RPG. Să nu confunda tu desen animat și în unele moduri prea saturate culori. Format 3D imagine grafică, sarcinile sunt complexe, gameplay-ul bogat indică faptul că Dungeon Defenders 2 joc va fi interesant este de a adulților. Jocul nu este proiectat pentru golani, și interesați în ea, nu rușinos pentru diferite categorii de utilizatori. Toată lumea se pot găsi într-o lume fantastică de multe lucruri atractive pentru a fi ispititor și să se întoarcă din nou și din nou la gameplay-ul. Vă veți găsi într-un tărâm magic numit Etheriei. Trebuie să o salveze de la forțele de valori rele. Diferite tipuri de spiriduși rele și Orgov va primi în picioare. Distruge-le - o chestiune de onoare. Nu așteptați pentru victorii ușoare, pe vrăjmașii voștri sunt puternice și periculoase! Dar atunci, nu s-au născut ieri - totul este bine, dacă vei deveni eforturile lor!

In acest moment, un nou joc în etapa de PTA. Veți avea nevoie de 2 Dungeon Defenders inregistreaza-te pentru a putea să participe la teste. Pe site-ul oficial, trebuie să furnizați adresa dvs. de e-mail. Odată ce cererea dumneavoastră este procesată, administrația va trimite cheia pentru a activa contul dvs., și puteți Temnita Defenders 2 download. Invitație beta poate ajunge oricine. Răbdare principal să aștepte pentru coadă. Apropo, aveți posibilitatea să-și exprime dorințele lor atunci că dezvoltatorii vor încerca să ia în considerare în îmbunătățirea în continuare a produsului.

Lista de cerințele minime de sistem, nu va depăși parametrii care sunt necesare pentru a juca în Temnita Defenders . Computerul trebuie să îndeplinească această configurație: sistem de operare Windows XP/Vista/7, procesor Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X 2 3800 +, placa grafica nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 (RAM video de 256 Mb); compatibil cu DirectX 9. Placă de sunet 0C, 2 GB de spațiu pe hard disk și 1. 5 Gb de RAM. Dar este încă ipoteze preliminare. Lista completă a cerințelor de sistem va fi cunoscut mai aproape de momentul de jocuri de lansare. Acum studio Trendy Entertainment este de lucru pentru a face jocul DD 2 a fost disponibil pe PC platforme, Mac, IOS, Android.

Care este diferența dintre o continuare a originalului? Faptul că jocul Temnita Defenders II are astfel de moduri de actualizare ca o cooperativă și competitivă. În modul de cooperare a adăugat mai multe turnuri și minerit, precum și alte caracteristici interesante sunt planificate, de exemplu, extins poveste și 24 jucător. Modul multiplayer competitiv și este proiectat în genul de MOBA. Jucatorii vor concura in echipe de 5 persoane. Sarcina: protejarea turnul său de la inamic.

Deci, începe să joace DD 2 și tu, desigur, interesant pentru a afla despre caracteristicile sale. Este o lume în care există eroi, produse cosmetice, animale de companie, lume în joc, cu o monedă unică, o lume în care puteți alege una World Class cel mai potrivit în care se așteaptă la o luptă de neuitat cu monștri. Puteți utiliza un arsenal mare de arme și vrăji magice pentru a face față în mod eficient cu inamicul. În plus față de posibilitatea de a construi fortificații defensive. Fie că sunteți un luptător, un vrăjitor, un călugăr budist sau vânător Elven - au toate șansele de a fi produse de dorit. În mod natural, fiecare personaj are propriile abilitati, ci să se străduiască să se dezvolte trebuie să vă, în orice caz. Continuarea înălțimi de planificare și doar un timp frumos în societate, cum ar fi jocurile de noroc, ca și voi, jucătorii. Sperăm că, asteptarile dumneavoastra nu vor fi dezamăgiți! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more