Marcaje

DV8

Nume alternative: DV8

Strategia vine din viitor dv8 joc. Acesta va face sa te simti viitorul războinic, lupta pentru pace, bunătate, umanitate. Pe teren, a fost un oraș mare - Whitespire. Lume întoarsă cu susul în jos, iar acum violență, rău, furt - toate permise de lege. Cei care încă mai continuă să reziste noului regim, așa-numitul trimite un link unde cineva se descompune și să renunțe, și cineva a continua războiul și încearcă să facă tot posibilul pentru a reveni la o viață normală! Fiind una din creațiile Developer Plinga Redare, DV8 on-line a făcut în cele mai bune tradiții ale acestei companii. Grafica buna, gameplay distractiv, poveste interesanta - cel mai important lucru pentru orice fan de jocuri on-line. Desigur, într-o măsură mai mare, acest joc este conceput pentru tânăra generație de jucători, dar grownii am văzut-o în mod repetat.

Dacă la acest lucru cel puțin o dată le-ați jucat nici un joc Plinga, începe în contul de proiect, apoi se grăbească pentru a vă rugăm - pentru procesul de înregistrare va fi redus la minim. Mai exact pentru tine procesul de înregistrare a fost un moment în care te-ai înregistrat în sistem, pentru prima dată, poate acum pur și simplu conectați și începeți să jucați. Dacă sunteți un începător, să fie apoi pregătit pentru faptul că, pentru a vă DV8 înregistrare este necesară, dar în viitor, va fi capabil să se conecteze la orice Plinga-joc în aceste date.

1. Chiar în mijlocul ecranului de joc, în fața ta este un formular de înregistrare. În ciuda faptului că managementul de joc nu este adaptat pentru gamerii din Rusia va înțelege totul destul de simplu.

2. Sistem să li se permită să se înregistreze folosind contul de Facebook.

3. Dacă preferați un standard de înregistrare - în linia de sus numita "adresa de e-mail» introduceți adresa de e-căsuța poștală.

4. Următorul în «Parola» înregistra propria parolă unică. Încercați să alegeți o parolă pe care el ar putea proteja ca în condiții de siguranță contul dvs. de hacking, și poți să te joci în condiții de siguranță de joc dv8.

5. În conformitate «Utilizator» va trebui să introduceți numele de utilizator pe care doriți să le utilizați în joc, în viitor, acesta va fi utilizat în cele mai multe jocuri, cu excepția cazului în care ar putea exista în continuare pentru a da nume de caractere.

6. Că sistemul nu se îndoiesc de bunătatea de intențiile dumneavoastră și a fost convins că jocul îți oferă acces la o persoană reală și nu bot, va trebui să fie de acord să accepte regulile și acordul de utilizare, altfel nu va fi capabil să joace DV8.

7. Dacă doriți, apoi să se aboneze la un buletin informativ de e-mail cu privire la sistemul de capusa "Sunt de acord cu termenii ...», dacă nu, atunci săriți peste linia.

8. Toate umplere, apăsați "registru".

Acesta este un joc interesant și captivant, care va ajuta sa treci timpul liber. Joaca DV8 liber poate fi oricine. Deci înscriere, joci, du-te în joc în fiecare zi și să obțină bonusuri de sistem după fiecare cinci zile. În acest joc, puteți îmbunătăți prietenii tăi de rețele sociale sau de noi cunoștințe ale societății Plinga. Grăbește-te, ai nevoie de un luptător pentru dreptate

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more